text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
LELO SONA Cruise Pink Sonični klitoralni masažer s tehnologijom Cruise Control za veći užitakIDEK000233372

Cijena
749,00  kn
Spektakularno klitoralno zadovoljstvo - SONA u potpunosti stimulira svaki dio klitorisa - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim visokofrekventnim valovima umjesto standardnim vibracija...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 16.07.2020


Spektakularno klitoralno zadovoljstvo - SONA u potpunosti stimulira svaki dio klitorisa - čak i dijelove koje ne vidite - nježnim visokofrekventnim valovima umjesto standardnim vibracijama. Ovaj poput šapta tih visokofrekventni masažer nudi sasvim novu vrstu orgazma, produljeni vrhunac nakon senzualne predigre. Gladak i vodootporan dizajn napravljen je u jednom komadu od silikona vrhunske kvalitete, čineći tako SONU izrazito jednostavnom za održavanje i mekanom na dodir. Zbog toga što ne dodiruje klitoris direktno, može izazvati višestruke orgazme opet i opet bez neugode.
  • OTKRIJTE VISOKOFREKVENTNE VALOVE ZADOVOLJSTVA - Za razliku od standardnih vibracija, visokofrekventno pulsiranje omogućuje neinvazivnu ugodu koja se osjeća duboko unutar cijelog klitorisa, ne samo na njegovim vanjskim područjima koja masiraju standardni stimulatori klitorisa i druge igračke za užitak. To izaziva intenzivnije, duboko prodorno zadovoljstvo koje dovodi do najjačeg orgazma ikad.
  • REVOLUCIONARNA ELIPTIČNA KONTROLA - Premijerno, prva u svijetu, SONA metodom eliptične kontrole (SONA Cruise) zadržava upravo onu snagu koju ste odabrali, umjesto da je potiskuje kako se pritisak na klitoris povećava.To znači da se nikada nećete trebati suzdržavati, te možete birati želite li koristiti SONU držeći je lagano ili čvrsto pripijenu uz svoje tijelo - užitak je na vašoj strani.
  • 8 RAZINA - Od nježnog titraja do zadovoljavajuće pulsacije, svaka od SONINIH postavki sigurno će se razlikovati o svega što ste dosad iskusili, a ipak svatko će pronaći baš onaj za sebe savršen osjećaj.
  • U POTPUNOSTI VODOOTPORAN DIZAJN - Korištenje medicinskig body-safe silikona osigurava ne samo da možete uživati bez previse razmišljanja uz jednostavno održavanje masažera, već omogućuje i da istražite jedinstvene senzacije SONA visokofrekventnih valova u kadi ili ispod tuša.
  • GODINU DANA GARANCIJE NA UREĐAJ I 10 GODINA NA ZADOVOLJSTVO - LELO vjeruje da je najbolje zadovoljstvo ono koje je napravljeno da traje i zato osigurava JEDNU GODINU garancije od datuma kupnje na kvarove, neispravnu izradu ili materijale koji nastanu prilikom normalne uporabe uređaja. Osim toga, ako vaš proizvod postane neispravan u roku o deset godina od datuma kupnje, imate pravo na 50% popusta na lelo.com kako biste zamijenili svoj uređaj.
  • Brand Lelo