Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige - eKupi.hr
Katalog proizvoda

Naručite školske udžbenike i iskoristite besplatnu dostavu do 20.7.2015.

Više od 200.000 zadovoljnih roditelja već 5. godinu školske udžbenike kupuje na eKupi.
I ove vas godine čekaju omotani udžbenici, personalizirane naljepnice, bogata ponuda školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama te brojne dodatne pogodnosti. Upute za bezbrižnu kupnju možete pogledati ovdje

udzbenici_dostava.png
Besplatna dostava do 20.7.
Svi kupci koji naprave narudžbu udžbenika do 20.7. ostvaruju pravo na besplatnu dostavu udžbenika na željenu adresu. Besplatna dostava vrijedi za narudžbu udžbenika bez obzira na iznos narudžbe.
1278312.png
Poklon bon od 100 kn
Da priprema školaraca za novu školsku godinu prođe bezbrižno darujemo poklon bon za popust u iznosu od 100 kn. Poklon bon je vaš ukoliko do 25. rujna napravite narudžbu udžbenika i školskog pribora, dolazi u paketu udžbenika, a možete ga iskoristiti za kupnju proizvoda iz našeg kataloga.


10-posto.png
Posebne cijene školskog pribora
Za vrijeme trajanja prodaje udžbenika iskoristite i poseban popust na sav školski pribor i torbe. Opremite svog školarca bezbrižno i na vrijeme, a osigurajte mu i najbolji gadget.
udzbenici_2.png
Dostavljamo omotane udžbenike
Uz svaki kupljeni udžbenik možete izabrati i odgovarajuće omote. Kupljene udžbenike ćemo omotati u prozirni omot koji veličinom odgovara udžbenicima kako bi se zaštitili od oštećenja i takve vam isporučiti s vašom narudžbom.
12-rata.png
Platite do 12 rata bez kamata
Odabrane udžbenike možete platiti do 12 rata bez kamata American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke. Možete odabrati i plaćanje gotovinom pri preuzimanju, virmansko plaćanje ili jednokratno plaćanje ostalim karticama. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.Naljepnice.png
Izradite i personalizirane naljepnice
I ove godine nudimo vam izradu personaliziranih naljepnica s motivom. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji vam odgovara, odaberete broj naljepnica koji vam treba i dodate ih u košaricu.

Nema pronađenih rezultata.