Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige - eKupi.hr
Katalog proizvoda

Naručite školske udžbenike

Više od 250.000 zadovoljnih roditelja već 6. godinu školske udžbenike kupuje na eKupi.
I ove godine za vas smo pripremili omotane udžbenike, personalizirane naljepnice, bogatu ponudu školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama uz brojne dodatne pogodnosti. Upute za bezbrižnu kupnju možete pogledati ovdje.

SKOLA-Ikonice-na-landingu-besplatna-dostava.png
Besplatna dostava za narudžbe do 25.07.2016
Narudžbe udžbenika do 25.07. besplatno dostavljamo svim kupcima na odabranu adresu. Jeste li znali da za vašu narudžbu možete odabrati datum isporuke? Preskočite redove i naručite udžbenike online.
12-rata.png
Platite do 12 rata bez kamata
Odabrane udžbenike možete platiti do 12 rata American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke. Možete odabrati i plaćanje gotovinom pri preuzimanju, virmansko plaćanje ili plaćanje karticama jednokratno. Više o ostalim načinima plaćanja saznajte ovdje.
SKOLA-Ikonice-na-landingu-poklon-bon.png
Poklon bon od 100 kn
U znak zahvalnosti na iskazanom povjerenju i u ovoj školskoj godini, darujemo vam poklon bon za popust u iznosu od 100 kn. Poklon bon je vaš ukoliko do 20. rujna napravite narudžbu udžbenika i školskog pribora, dolazi u paketu udžbenika, a možete ga iskoristiti za kupnju proizvoda iz našeg ljetnog kataloga
knjige.png
Dostavljamo omotane udžbenike
S ciljem da vam olakšamo školske pripreme i zaštitimo udžbenike od oštećenja, pružamo vam mogućnost omatanja. Uz svaki kupljeni udžbenik odaberite odgovarajući prozirni omot i udžbenici stižu na vašu adresu već spremni za prvi školski dan.
SKOLA-Ikonice-na-landingu_naljepnice.png
Izradite i personalizirane naljepnice
Razveselite svoje školarce personaliziranim naljepnicama s njihovim omiljenim motivima. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji želite, odaberete potreban broj naljepnica i dodate ih u košaricu.
SKOLA-Ikonice-na-landingu-popust.png
Posebne cijene školskog pribora
Tijekom cijele sezone kupnje udžbenika osigurali smo i posebne popuste na sav školski pribor i torbe. Bezbrižno i na vrijeme pripremite sve potrebno za uspješan početak školskih radosti. 

Nema pronađenih rezultata.