Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige | prodaja - eKupi.hr

Trebate pomoć?

Obratite nam se putem chata, telefona ili e-maila

Kontaktirajte online podršku

Kliknite ovdje za chat

Nazovite na telefon

01 333 8888

Pošaljite svoj upit na e-mail:

podrska@ekupi.hr

Ljeto bez školskih briga - BESPLATNA dostava udžbenika!

Pridružite se više od 80.000 zadovoljnih roditelja koji su školske udžbenike kupili na eKupi. Osim udžbenika, za vas smo pripremili bogatu ponudu školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama. Provjerite i našu ponudu računala, tableta, mobitela i ostalog što je potrebno vašem školarcu. U slučaju da trebate pomoć pri kupnji, detaljnije upute možete pogledati ovdje. Vaš eKupi tim!udzbenici_1.png
Popis udžbenika već vas čeka
Naš popis udžbenika po školama preuzet je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa tako da sve knjige možete pronaći pouzdano i brzo. Odaberite školu koju pohađa vaš školarac, zatim njegov razred i popis svih udžbenika se automatski prikazuje.
udzbenici_2.png
Zaštitite udžbenike omotima
Uz svaki kupljeni udžbenik možete izabrati i odgovarajuće omote. Kupljene udžbenike ćemo omotati u prozirni omot koji veličinom odgovara udžbenicima kako bi se zaštitili od oštećenja i takve vam isporučiti s vašom narudžbom.
udzbenici_3.png
Izradite personalizirane naljepnice
I ove godine nudimo vam izradu personaliziranih naljepnica s motivom. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji vam odgovara, odaberete broj naljepnica koji vam treba i dodate ih u košaricu.
udzbenici_dostava.png
Naručite udžbenike uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 500 kn
Svi kupci koji naprave narudžbu udžbenika u iznosu većem od 500 kn ostvaruju pravo na besplatnu dostavu udžbenika na odabranu adresu. Isporuka udžbenika kreće nakon 20.8.2014. bez obzira na datum narudžbe. 

Nema pronađenih rezultata.