Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige - eKupi.hr
Katalog proizvoda

Naručite školske udžbenike 

Više od 200.000 zadovoljnih roditelja već 5. godinu školske udžbenike kupuje na eKupi.
I ove vas godine čekaju omotani udžbenici, personalizirane naljepnice, bogata ponuda školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama te brojne dodatne pogodnosti. Upute za bezbrižnu kupnju možete pogledati ovdje

udzbenici_dostava.png
Besplatna dostava
Svi kupci koji naprave narudžbu udžbenika u iznosu većem od 1000 kuna ostvaruju pravo na besplatnu dostavu udžbenika na željenu adresu. Jeste li znali da za vašu narudžbu možete odabrati datum isporuke? Naručite odmah bez čekanja u redovima.
1278312.png
Poklon bon od 100 kn
Da priprema školaraca za novu školsku godinu prođe bezbrižno darujemo poklon bon za popust u iznosu od 100 kn. Poklon bon je vaš ukoliko do 30. rujna napravite narudžbu udžbenika i školskog pribora, dolazi u paketu udžbenika, a možete ga iskoristiti za kupnju proizvoda iz našeg kataloga.


10-posto.png
Posebne cijene školskog pribora
Za vrijeme trajanja prodaje udžbenika iskoristite i poseban popust na sav školski pribor i torbe. Opremite svog školarca bezbrižno i na vrijeme, a osigurajte mu i najbolji gadget.
udzbenici_2.png
Dostavljamo omotane udžbenike
Uz svaki kupljeni udžbenik možete izabrati i odgovarajuće omote. Kupljene udžbenike ćemo omotati u prozirni omot koji veličinom odgovara udžbenicima kako bi se zaštitili od oštećenja i takve vam isporučiti s vašom narudžbom.
12-rata.png
Platite do 12 rata bez kamata
Odabrane udžbenike možete platiti do 12 rata bez kamata American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke. Možete odabrati i plaćanje gotovinom pri preuzimanju, virmansko plaćanje ili jednokratno plaćanje ostalim karticama. Više o načinima plaćanja saznajte ovdje.Naljepnice.png
Izradite i personalizirane naljepnice
I ove godine nudimo vam izradu personaliziranih naljepnica s motivom. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji vam odgovara, odaberete broj naljepnica koji vam treba i dodate ih u košaricu.

Nema pronađenih rezultata.