Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige | prodaja - eKupi.hr

Trebate pomoć?

Obratite nam se putem chata, telefona ili e-maila

Kontaktirajte online podršku

Kliknite ovdje za chat

Nazovite na telefon

01 333 8888

Pošaljite svoj upit na e-mail:

podrska@ekupi.hr

Uštede kroz poklon bonove, besplatna dostava udžbenika i bezbrižno ljeto!

Pridružite se više od 100.000 zadovoljnih roditelja koji su školske udžbenike kupili na eKupi. Osim udžbenika, za vas smo pripremili bogatu ponudu školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama. 
U slučaju da trebate pomoć pri kupnji, detaljnije upute možete pogledati ovdje

Vaš eKupi tim!1278312.png
Kako do poklon bona od 100 kn iz eKupi kataloga?
Da priprema školaraca za novu školsku godinu prođe bezbrižno darujemo poklon bon za popust u iznosu od 100 kn. Poklon bon je vaš ukoliko do 25. rujna napravite narudžbu udžbenika i školskog pribora, a možete ga iskoristiti za kupnju proizvoda iz ljetnog kataloga. Saznajte više ovdje.


udzbenici_dostava.png
Naručite udžbenike uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 500 kn
Svi kupci koji naprave narudžbu udžbenika u iznosu većem od 500 kn ostvaruju pravo na besplatnu dostavu udžbenika na odabranu adresu. Isporuka udžbenika kreće nakon 20.8.2014. bez obzira na datum narudžbe. 
udzbenici_1.png
Popis udžbenika već vas čeka
Naš popis udžbenika po školama preuzet je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa tako da sve knjige možete pronaći pouzdano i brzo. Odaberite školu koju pohađa vaš školarac, zatim njegov razred i popis svih udžbenika se automatski prikazuje.
1292325_1.png
Poklon bon do 500 kn na udžbenike i školsku opremu 
Ovaj poklon bon dostupan je svima koji do 30.9.2014. u T-Centrima, web trgovini HT-a te ostalim T prodajnim mjestima potpišu novi ili produže postojeći ugovor na MAXobitelj ili jednu od Plan tarifa Hrvatskog Telekoma. Saznajte više ovdje.udzbenici_2.png
Zaštitite udžbenike omotima
Uz svaki kupljeni udžbenik možete izabrati i odgovarajuće omote. Kupljene udžbenike ćemo omotati u prozirni omot koji veličinom odgovara udžbenicima kako bi se zaštitili od oštećenja i takve vam isporučiti s vašom narudžbom.
udzbenici_3.png
Izradite personalizirane naljepnice
I ove godine nudimo vam izradu personaliziranih naljepnica s motivom. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji vam odgovara, odaberete broj naljepnica koji vam treba i dodate ih u košaricu.

Nema pronađenih rezultata.