Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige | prodaja - eKupi.hr

Završila je sezona prodaje udžbenika - vidimo se ponovno sljedeće godine!

Dragi kupci i posjetitelji, kako je sve veći broj udžbenika nedobavljiv zbog čega nismo u mogućnosti garantirati isporuku svih naručenih udžbenika, odlučili smo prestati s njihovom prodajom za ovu školsku godinu.
Napominjemo da ćemo sve narudžbe učinjene do 18. rujna nastojati isporučiti u potpunosti i na vrijeme.

kupko_skola_stoji.png
Iako prestajemo s prodajom udžbenika, naša ponuda školskog pribora i opreme ostaje aktivna i u svakom trenutku ćete moći naći pribor za Vaše školarce.

Ovom prilikom željeli bi se zahvaliti svim našim kupcima što su nas prepoznali kao mjesto za kupovinu školskih knjiga. Nadamo ste da ste bili zadovoljni našim uslugama i da smo Vas uvjerili da nam i sljedeće školske godine poklonite Vaše povjerenje.

Ako je bilo ikakvih problema, na njima Vam se ispričavamo i nadamo se da su riješeni na obostrano zadovoljstvo. Uvjeravamo Vas da konstantno radimo na razvoju i poboljšavanju naše usluge te nam u tom smislu i Vi možete pomoći tako da uputite sve Vaše kritike, ideje ili preporuke na info@ekupi.hr.

Školske udžbenike moći ćete na eKupi Internet trgovini kupiti i sljedeće godine, a do tada možete pogledati ostatak našeg  asortimana - od elektronike i informatike, preko opreme za bebe, do igračaka i auto guma - imamo nešto za svačije potrebe.
Naš kompletan asortiman možete pronaći ovdje: http://www.ekupi.hr/SiteMap.aspx

Nema pronađenih rezultata.