Udžbenici za osnovnu i srednju školu | školske knjige
Katalog proizvoda

Naručite školske udžbenike

Više od 250.000 zadovoljnih roditelja već 6. godinu školske udžbenike kupuje na eKupi.
I ove godine za vas smo pripremili omotane udžbenike, personalizirane naljepnice, bogatu ponudu školskog pribora, bilježnica i torbi po atraktivnim cijenama uz brojne dodatne pogodnosti. Upute za bezbrižnu kupnju možete pogledati ovdje.

SKOLA-Ikonice-na-landingu-besplatna-dostava.png
Besplatna dostava za narudžbe iznad 700 kn
Narudžbe udžbenika u vrijednosti iznad 700 kn besplatno dostavljamo svim kupcima na odabranu adresu. Jeste li znali da za vašu narudžbu možete odabrati datum isporuke? Preskočite redove i naručite udžbenike online.
12-rata.png
Platite do 12 rata bez kamata
Odabrane udžbenike možete platiti do 12 rata American Express, Diners, MasterCard i Visa karticama Zagrebačke banke. Možete odabrati i plaćanje gotovinom pri preuzimanju, virmansko plaćanje ili plaćanje karticama jednokratno. Više o ostalim načinima plaćanja saznajte ovdje.
SKOLA-Ikonice-na-landingu-poklon-bon.png
Poklon bon od 100 kn
U znak zahvalnosti na iskazanom povjerenju i u ovoj školskoj godini, darujemo vam poklon bon za popust u iznosu od 100 kn. Poklon bon je vaš ukoliko do 20. rujna napravite narudžbu udžbenika i školskog pribora, dolazi u paketu udžbenika, a možete ga iskoristiti za kupnju proizvoda iz našeg ljetnog kataloga
knjige.png
Dostavljamo omotane udžbenike
S ciljem da vam olakšamo školske pripreme i zaštitimo udžbenike od oštećenja, pružamo vam mogućnost omatanja. Uz svaki kupljeni udžbenik odaberite odgovarajući prozirni omot i udžbenici stižu na vašu adresu već spremni za prvi školski dan.
SKOLA-Ikonice-na-landingu_naljepnice.png
Izradite i personalizirane naljepnice
Razveselite svoje školarce personaliziranim naljepnicama s njihovim omiljenim motivima. Izrada naljepnica je jednostavna - samo odaberete dizajn, upišete tekst koji želite, odaberete potreban broj naljepnica i dodate ih u košaricu.
SKOLA-Ikonice-na-landingu-popust.png
Posebne cijene školskog pribora
Tijekom cijele sezone kupnje udžbenika osigurali smo i posebne popuste na sav školski pribor i torbe. Bezbrižno i na vrijeme pripremite sve potrebno za uspješan početak školskih radosti. 

Nema pronađenih rezultata.