text.skipToContent text.skipToNavigation

Humanitarni projekti

2021.2020.2019.2018.

Bezbroj prilika

Bitno je osvrnuti se oko sebe, a to smo i učinili! Kroz humanitarnu akciju „Bezbroj prilika“ prikupili smo donaciju za Prvu Osnovnu školu Petrinja te je uručili ravnatelju Robert Groza. Ovom donacijom školi smo omogućili bržu i lakšu obnovu, učiteljicama i učiteljima kvalitetnije provođenje nastave, a svim učenicima dodatni iskorak u njihovom školovanju jer znamo da kvalitetno učenje i obrazovanje otvara bezbroj životnih prilika!

humanitarna akcija humanitarna akcija

Pokaži da ti je stalo i u ovim izazovnim vremenima!

Vjerujemo da nas je sve 2020. naučila da male stvari puno znače. Ponekad u svakodnevnici ni ne primijetimo koliko smo blagoslovljeni sa svime što imamo.

U želji da ove blagdane učinimo sretnijim i ove godine smo odlučili usrećiti korisnike Centra za autizam s prigodnim poklonima. Kako ova vremena traže posebnu pažnju od svih nas na žalost nismo kao prošlih godina uspjeli otići do njih i osobno im uručiti pakete no vjerujemo da su svejedno bili posebno sretni kada su paketi došli na njihova vrata.

I male stvari puno znače posebno kada ih darujemo od srca.

Svima želimo od srca blagoslovljene blagdane i osmjeh na licima.

humanitarna akcija
humanitarna akcija
humanitarna akcija
humanitarna akcija
humanitarna akcija

Za sreću je potrebno malo, pokaži da ti je stalo!

2019. privodimo kraju – iskusniji, pametniji, spretniji, ali i srcem bogatiji za iskrene osmijehe koji bude u nama ono najljepše.

U želji da i ovih blagdana usrećimo odrasle korisnike Centra za autizam, proveli smo humanitarni projekt „Za sreću je potrebno malo, pokaži da ti je stalo“. 115 korisnika nam je šapnulo svoje ovogodišnje želje koje smo pretočili u poklon paket kojeg je svatko mogao kupiti te na taj način donirati i učiniti im ovaj Božić ljepšim.

S velikim veseljem cijeli eKupi tim sudjelovao je u pakiranju paketa.

humanitarna akcija

Krenuli smo na nekoliko zagrebačkih lokacija, prvo smo se s korisnicima Centra za autizam sastali u Knjižnici Jelkovec, zatim smo se uputili u stacionar Vile Velebita, a druženje smo završili u prostorijama radionice u Potkovi gdje nas je dočekala i ponijela prava božićna atmosfera.

humanitarna akcija

Gostoljubivi domaćini dočekali su nas pjesmama i dobrim raspoloženjem, a radost i sjaj u njihovim očima prilikom preuzimanja poklona duboko nas je taknuo u srcima.

humanitarna akcija

Njihove stvarne priče, poneke tužne sudbine i njihovi najiskreniji osmjesi podsjetili su nas koliko je zapravo za sreću potrebno malo. Hvala im na tome.

Želimo se zahvaliti svim donatorima i partnerima koji su se uključili u ovaj projekt i učinili blagdane ljepšima onima kojima je to zaista potrebno.

Sreća je veća uz darivanje!

Postoji li ljepši način da završimo jednu i započnemo novu godinu od primanja osmijeha koji nam daju priliku za zajedništvo i pokreću ono najbolje u nama?

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, zajedno s Centrom za autizam, proveli smo humanitarni projekt naziva SREĆA JE VEĆA UZ DARIVANJE koji je bio usmjeren prema odraslim korisnicima Centra za autizam. Kroz svoja pisma, otkrili su nam svoje misli, skrivene želje i osjećaje i opisali što bi voljeli dobiti za Božić, što ih veseli i što im pomaže. Na temelju njihovih želja pripremili smo poklone koje je svatko mogao kupiti i na taj način donirati.

Pakete smo marljivo pripremali s radošću i zadovoljstvom, znajući da će donijeti veliko veselje darivanima!

Korisnike centra posjetili smo na nekoliko zagrebačkih lokacija gdje su nas dočekali s velikim oduševljenjem.

humanitarna akcija

Prigodno su nas ugostili i dočekali s pjesmom, recitacijama i poklonili nam najveće osmijehe na svijetu.

humanitarna akcija

Darovi su ih oduševili i odmah su istražili što se sve nalazi u božićnim paketima. Od šešira, usisavača, fotelja, kompjutera, tableta pa sve do maski, slatkih paketa i čak i špeka!

humanitarna akcija
humanitarna akcija

Zahvaljujemo svim donatorima i partnerima koji su podržali ovu humanitarnu akciju i unijeli radost u domove i srca onih kojima je pomoć najpotrebnija.

humanitarna akcija