text.skipToContent text.skipToNavigation

KNIPEX multifunkcionalna elektroinstalacijska kliješta s kočnicom vde 1000VIDEK000254968

Cijena
485,00 kn
Kliješta s kromiranom glavom, ručke izolirane plastikom, VDE-testirani, IEC 60900DIN DIN EN 60900, poluga za zaključavanje drži rezne oštrice zatvorene dok ostale funkcije ostaju aktivne. Intel...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kliješta s kromiranom glavom, ručke izolirane plastikom, VDE-testirani, IEC 60900DIN DIN EN 60900, poluga za zaključavanje drži rezne oštrice zatvorene dok ostale funkcije ostaju aktivne.
Inteligentni mehanizam za blokiranje omogućuje vam da "uhvatite" bez otvaranja kliješta.
6 funkcija u jednom paru kliješta.
Višenamjenska kliješta za električnu instalaciju; za hvatanje ravnog i okruglog materijala, za savijanje, rezanje kabela i skidanje krajeva.
Glatke površine blizu vrhova pričvršćuju jednu jezgru bez oštećenja; zupčaste površine za zahvaćanje i držanje cijevi za stezanje ravnog i okruglog materijala.
Inteligentni mehanizam za blokiranje omogućuje vam da se "uhvatite" bez otvaranja kliješta. Zglobni vijčani spoj.
Visokokvalitetni specijalni alatni čelik, kovani, višestupanjsko uljno otvrdnut.

 

KNIPEX - 135 godina tradicije - kvaliteta u svakom detalju!
Knipex kao vodeći svjetski brand kliješta koristi se u više od 100 zemalja diljem svijeta. Njemačka kvaliteta i tradicija od 135 godina prepoznata je od strane korisnika. Knipex je usredotočen na visoku kvalitetu proizvoda i zadovoljstvo korisika. Konstantan tok novih ideja zaposlenika, partnera i korisnika čini KNIPEX vodećim svjetskim brandom za kliješta.Cijelu KNIPEX ponudu možete pogledati ovdje.
Brand Knipex