text.skipToContent text.skipToNavigation

Brza i pouzdana dostava

 

eKupi dostavlja proizvode i usluge na području Republike Hrvatske. Više informacija o našoj usluzi dostave možete dobiti:

•    na broju telefona 01/333 8888* 
•    na e-mail adresi info@ekupi.hr 

* cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika

Uvjeti dostave 

Dostava se vrši prema sljedećim uvjetima: 
•    Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese.
•    Za pošiljke većih gabarita (proizvodi kategorije „Bijela tehnika“, sprave za vježbanje..)  dostava se vrši do prve fizičke prepreke koja onemogućuje prilaz dostavnog vozila stambenom objektu.
•    Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi pošiljku do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. 

Dostava se vrši putem prijevozničkih kompanija koje obavljaju usluge transporta:
•    Besplatno za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih poreza veća od 99 €.
•    U paušalnom iznosu od 4,99 € za sve narudžbe čija je vrijednost nakon obračunatih poreza manja od 99 €.
•    Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu ili spadaju pod naselja ograničena masom pošiljke, a gdje je dostava moguća prema rasporedu iste. Naselja s ograničenjem mase pošiljke možete pronaći ovdje.

Pošiljke za otoke koji se ne nalaze na rasporedu najčešće budu dostavljene u roku od 3 radna dana. U slučaju izvanrednih situacija (poteškoće u prometu, vremenske nepogode..) vrijeme dostave može biti dulje od navedenog. 

Gdje je moja narudžba?

Na dan dostave dostavna služba će vam poslati SMS poruku na broj mobilnog telefona koji ste ostavili prilikom izrade narudžbe, kojom će vas obavijestiti da će isporuka biti na taj dan te poslati broj pošiljke za navedenu isporuku.  eKupi koristi dvije dostavne službe: Hrvatsku poštu i Overseas. U SMS poruci koju ćete dobiti, biti će navedeno koja će dostavna služba dostaviti vaš paket.  Ukoliko je dostavna služba Overseas, status narudžbe možete jednostavno pratiti u svom profilu putem "koda za praćenje".  Nakon što je dostavna služba preuzela pošiljku, pored narudžbe se pojavljuje link s kodom za praćenje koji vas vodi na stranicu dostavne službe gdje možete vidjeti status vaše pošiljke i planirano vrijeme isporuke kao i potrebne informacije za kontakt dostavljača. Ukoliko želite saznati vrijeme dostave ili dogovoriti odgovarajući termin, možete kontaktirati dostavnu službu na besplatni broj telefona 0800 33 66 33 (samo za fiksne telefone) ili 01 3454 555 i pozvati se na broj pošiljke iz SMS poruke. Ukoliko je dostavna služba Hrvatska pošta, vašu pošiljku možete pratiti putem linka https://posiljka.posta.hr/.

Dostava u stan

Usluga dostave u stan iznosi 11,99 € (na kat) možete odabrati prilikom narudžbe ako je adresa dostave na području Grada Zagreba. Usluga se vrši od ponedjeljka do petka (naknadna odstupanja samo u dogovoru s dostavnom službom).
Kupite novi aparat iz kategorije Bijele tehnike i besplatno vam odvezemo vaš stari uređaj! Više pogledajte ovdje.

eKupi&poKupi - pick up point

eKupi od sada nudi osobno preuzimanje kupljenih proizvoda u novom eKupi&poKupi pick up pointu na Zagrebačkom velesajamu i u Rugvici.
Više pogledajte ovdje.