text.skipToContent text.skipToNavigation

Kako kupovati na eKupi?


Samo nekoliko koraka dijele vas od kupnje u najvećoj regionalnoj internet trgovini.

Odaberite proizvod koji želite kupiti i zatim kliknite na "Dodaj u košaricu". Automatski će vam se otvoriti prozorčić gdje možete odabrati želite li nastaviti na odabir dostave ili nastaviti s kupnjom. Dalje odaberite "Nastavi na odabir dostave". Zatim vam se prikaže vaša košarica sa proizvodima. U pregledu košarice možete mijenjati količinu proizvoda koje ste odabrali, te u slučaju da niste zadovoljni svojim odabirom možete isprazniti košaricu klikom na „Ukloni iz košarice“. Također možete odabrati dio "Spremite košaricu" ukoliko želite košaricu zasad spremiti te kasnije nastaviti sa dovršavanjem kupovine. Ako imate kod za popust, unesite ga u polje „PROMO KOD“. Na jednoj narudžbi moguće je iskoristiti jedan poklon kod. Ako nemate kod za popust, polje „PROMO KOD“ ostavite prazno.

Registrirajte se (ako nemate svoj korisnički profil na eKupi, detalje potražite na linku ili se samo prijavite ako već imate svoj korisnički profil na našoj stranici sa svojim podacima.

Korak 1 - Adresa za dostavu

U ovo polje upisujete točnu adresu dostave proizvoda. Prvo odaberete zemlju, a zatim se otvori polje sa detaljnijim informacijama koje morate popuniti.
Ukoliko želite R1 račun označite polje "Želim R1 račun i ispunite tražene podatke." Više o R1 računu provjerite na ovom linku.
Ukoliko označite polje "Spremi adresu za pošiljku" kod svake slijedeće narudžbe nećete trebati ponovo upisivati adresu već će ona biti spremljena na vašem profilu.

Korak 2 - Način slanja

Odaberite između:
  • Osobno preuzimanje 
  • Dostava na adresu (kod ovog koraka možete birati željeni datum dostave)
U polje "Napomena" upišite i dodatne želje ukoliko ih imate.

Korak 3 - Plaćanje i Adresa za račun

Odaberite željeni način plaćanja:
  • Plaćanje gotovinom pri preuzimanju
  • Plaćanje karticom
  • Virmansko plaćanje
  • Corvuspay by IBAN
Ukoliko želite da vam adresa za dostavu bude i adresa na računu odaberite "Koristi moju adresu za dostavu".
Sve načine plaćanja dostupne na eKupi pronađite na linku.

Kraj: Uspješno kreirana narudžba
Ako ste  slijedili ove korake, na e-mail će vam stići potvrda narudžbe koju svakako čuvajte. U tom se e-mailu nalaze svi podaci o Vašoj narudžbi kao i njena šifra.

Nadamo se da su vam ove upute bile korisne te da ste uspješno izvršili svoju narudžbu. Ukoliko imate još pitanja, slobodno nas kontaktirajte i naručite telefonom ili e-mailom.