text.skipToContent text.skipToNavigation

Osobno preuzimanje (eKupi&poKupi)

 

Osobno preuzimanje robe u eKupi &poKupi je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave.

Naručene i plaćene odabrane proizvode možete osobno preuzeti na dvije lokacije:

1. Na novoj eKupi&poKupi lokaciji na adresi:

Avenija Dubrovnik 15ZV, Glavni ulaz Zagrebački Velesajam

Radno vrijeme:
Radni dan 7:00-22:00
Subota 7:00-21:00
Nedjelja 9:00-21:00

Na vašu mail adresu doći će obavijest s informacijom da je vaša narudžba spremna za isporuku.

Ako do 12:00 naručite proizvode s oznakom „isporuka odmah“, možete ih preuzeti u eKupi&PoKupi istoga dana iza 16:00*. Ostale narudžbe možete preuzeti već sljedeći dan ako primite takvu obavijest na vašu mail adresu ili prema datumu koji je definirao sustav a koji ovisi o roku dobavljivosti proizvoda.

U eKupi&poKupi ne postoji mogućnost plaćanja. Mogu se preuzeti jedino narudžbe koje su plaćene putem eKupi Internet stranice (kartično ili virmanski). Narudžbe za koje je odabrano plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja neće biti moguće preuzeti u eKupi&poKupi.

Prilikom podizanja pripremite potvrdu narudžbe ili broj narudžbe i osobnu iskaznicu. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.

*Preuzimanje proizvoda iz kategorija bijela tehnika, eliptični trenažeri, trake za trčanje i madraci nije moguća. Za njih koristite uslugu besplatne dostave u stan.

2. U eKupi&poKupi Rugvica na adresi:

 

Dugoselska cesta 5
10370 Rugvica

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 08:00-17:00 h
Subota: 08:00-13:00 h


Prilikom osobnog preuzimanja u eKupi&poKupi Rugvica , molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 01/333 8888, a prilikom preuzimanja donesite na recepciju skladišta kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje. Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan).