text.skipToContent text.skipToNavigation
Best buy 2020 najbolja internet trgovina ekupi

2020. godinu obilježili smo prestižnom nagradom Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji, stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2020. godini.

Nagrada komisije najbolji web trgovac web shop ekupi

Na najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji "Ecommerce Day 2019." za prestižne titule Web trgovaca 2019. godine natjecalo se rekordnih 195 internet trgovina, a nagrada struke stigla je u naše ruke! eKupi je zaslužio prestižnu titulu Web Championa dodijeljenu od strane stručne komisije, koja je prepoznala izvrsnost u svim segmentima naše internet trgovine!

Best buy award najbolja internet trgovina ekupi

2018. godinu obilježili smo prestižnom nagradom Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji, stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2018. godini.

Category award najbolja web shopping mall ekupi

Titula najbolja web trgovina ekupi

Zahvaljujući glasovima preko 20.000 korisnika, u konkurenciji više do 50 najpoznatijih web trgovina u Hrvatskoj nagrađeni smo sa titulom "Web shopping mall" za poslovanje u 2017. godini. U 2017. stekli smo i nacionalnu oznaku povjerenja "CERTIFIED SHOP" koja nas uvrštava među web trgovce vrijedne povjerenja. Oznaka znači da su nam kupci iskazali povjerenje i da je naša web trgovina usklađana s nacionalnim EU standardima online kupovine. Zajedno sa CERTIFIED SHOP osigurali smo i europsku oznaku povjerenja "EMOTA" koja nam omogućuje prepoznatljivost i na međunarodnoj razini.
Web trgovac godine 2016 ekupi
U konkurenciji od 50 najvećih web trgovina u Hrvatskoj, osvojili smo titulu "Web trgovac godine" za 2016. godinu. Uz "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu "Najbolji internet trgovački centar" za poslovanje u 2016. godini.

Pouzdana i sigurna online shop ekupi

eKupi je dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2014. godini.

Zahvaljujući izvrsnosti u radu i orijentaciji prema kupcu, osvojili smo i titulu "Web trgovac godine" za 2014. godinu. Osim ukupne pobjede za "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu za "Najbolji trgovački centar online" za 2014. godinu. No, to nije sve. Uz ove nagrade, glasali ste za nas i u kategoriji "Pouzdani trgovac" za 2014. pa ponosno nosimo i tu titulu.

Hvala svima koji su glasali i koji nas godinama prate!