text.skipToContent text.skipToNavigation
Nagrada komisije najbolji web trgovac web shop ekupi

Na najvećoj regionalnoj ecommerce konferenciji "Ecommerce Day 2019." za prestižne titule Web trgovaca 2019. godine natjecalo se rekordnih 195 internet trgovina, a nagrada struke stigla je u naše ruke! eKupi je zaslužio prestižnu titulu Web Championa dodijeljenu od strane stručne komisije, koja je prepoznala izvrsnost u svim segmentima naše internet trgovine!

Best buy award najbolja internet trgovina ekupi

2018. godinu obilježili smo prestižnom nagradom Best Buy Award! Certifikatom i medaljom označavaju se proizvodi, usluge i drugi subjekti na tržištu koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete. Status mogu dobiti samo proizvodi i usluge koji u istraživanju osvoje prvo mjesto u svojoj kategoriji, stoga s ponosom predstavljamo da je eKupi dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina općenito“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2018. godini.

Category award najbolja web shopping mall ekupi

Titula najbolja web trgovina ekupi

Zahvaljujući glasovima preko 20.000 korisnika, u konkurenciji više do 50 najpoznatijih web trgovina u Hrvatskoj nagrađeni smo sa titulom "Web shopping mall" za poslovanje u 2017. godini. U 2017. stekli smo i nacionalnu oznaku povjerenja "CERTIFIED SHOP" koja nas uvrštava među web trgovce vrijedne povjerenja. Oznaka znači da su nam kupci iskazali povjerenje i da je naša web trgovina usklađana s nacionalnim EU standardima online kupovine. Zajedno sa CERTIFIED SHOP osigurali smo i europsku oznaku povjerenja "EMOTA" koja nam omogućuje prepoznatljivost i na međunarodnoj razini.
Web trgovac godine 2016 ekupi
U konkurenciji od 50 najvećih web trgovina u Hrvatskoj, osvojili smo titulu "Web trgovac godine" za 2016. godinu. Uz "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu "Najbolji internet trgovački centar" za poslovanje u 2016. godini.

Pouzdana i sigurna online shop ekupi

eKupi je dobitnik Best Buy Award medalje za „Najbolji omjer cijene i kvalitete“ u kategoriji „Internet trgovina“ prema glasovima kupaca za poslovanje u 2014. godini.

Zahvaljujući izvrsnosti u radu i orijentaciji prema kupcu, osvojili smo i titulu "Web trgovac godine" za 2014. godinu. Osim ukupne pobjede za "Web trgovca godine", osvojili smo i nagradu za "Najbolji trgovački centar online" za 2014. godinu. No, to nije sve. Uz ove nagrade, glasali ste za nas i u kategoriji "Pouzdani trgovac" za 2014. pa ponosno nosimo i tu titulu.

Hvala svima koji su glasali i koji nas godinama prate!