text.skipToContent text.skipToNavigation
BOSCH Professional visokotlačni čistač GHP 5-75IDEK000330024

Cijena
5.729,00 kn
Snaga i svestranost: kompaktan i dugotrajan visokotlačni uređaj za čišćenje s crpkom od mesinga i velikom snagom čišćenja. Velika snaga čišćenja: crpka od mesinga s klipom od plemenitog čel...

Jamstvo: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 01.12.2020

Snaga i svestranost: kompaktan i dugotrajan visokotlačni uređaj za čišćenje s crpkom od mesinga i velikom snagom čišćenja.
Velika snaga čišćenja: crpka od mesinga s klipom od plemenitog čelika nudi idealnu kombinaciju velikog protoka i visokog tlaka za odličnu snagu čišćenja.
Dogotrajnost: gumeno crijevo s čeličnim pojačanjem i veliki gumeni kotači za tešku primjenu na gradilištu. Dugotrajni priključci za vodu od mesinga.
Praktično: teleskopska ručka od metala i promišljen način čuvanja pribora za udobnost i pokretnostSvestranost: mogućnost uporabe u stojećem kao i u ležećem položaju.
Prilagodljivost: zahvaljujući bezstupanjskom podešavanju tlaka uvijek optimalan tlak vode za trenutačni rad.
Samousisavanje vode: za rad s vodom iz vanjskih izvora.
Automatsko zaustavljanje motora i crpke: smanjuje potrošnju struje i vode.
Produljite jamstvo za profesionalne Bosch električne alate!Za sve profesionalne plave električne i mjerne alate dobivate tri godine jamstva - i to besplatno! Da bi ostvarili jamstvo od 3 godine registrirajte svoj alat u roku 4 tjedna od kupovine. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Isključeni su visokofrekventni alati, industrijski akumulatorski izvijači i pneumatski alati, pribor isporučen zajedno s uređajima, kao i akumulatori i punjači.
Dužina crijeva 10 m
Maks. radni protok 570 l/h
Maximalni pritisak 185 bar
Snaga 2600 W
Jamstvo 2 + 1 god
Masa 26 kg