text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorska leđna tlačna prskalica, GE-WS 18/150 Li - SoloID EK000402720

EINHELL akumulatorska leđna tlačna prskalica, GE-WS 18/150 Li - SoloID: EK000402720

Besplatna dostava na SVE od 4.7.2022. u 9h do 8.7.2022. u 9h!

Cijena
1.149,00 kn
Kataloški broj: 3425230 Einhell akumulatorska leđna tlačna prskalica GE-WS 18/150 Li-Solo član je PXC obitelji. Idealna je za vlasnike vrtova koji cijene zaštitu usjeva, žele ravnomjerno ...  Saznaj više

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Dostavljamo već od 07.07.2022

Jamstvo: 2 + 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 3425230

Einhell akumulatorska leđna tlačna prskalica GE-WS 18/150 Li-Solo član je PXC obitelji. Idealna je za vlasnike vrtova koji cijene zaštitu usjeva, žele ravnomjerno raspodijeliti gnojiva ili se kemijski nositi s korovom. Nije potrebno ručno povišenje tlaka kod automatske pumpe tlačne prskalice. Prozirni spremnik pokazuje brzinu punjenja brzo i jednostavno, za jednostavno punjenje koristi se veliki otvor za punjenje. Mlaznica je individualno podesiva. Cijev za raspršivanje izrađena je od nehrđajućeg čelika i također je opremljena kontrolnim gumbom koji se zaključava. Baterija Power X-Change je pokrivena kako bi se zaštitila od ulaska vode. Baterija i punjač nisu obuhvaćeni isporukom i mogu se kupiti zasebno.
Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Akumulatoske prskalice
Jamstvo 2 + 1 god
Brand Einhell