text.skipToContent text.skipToNavigation

Elleci ECO set Easy 135 BiancoID EK000326672

Elleci ECO set Easy 135 BiancoID: EK000326672

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
670,54 €

5.052,18 kn

Već preko 20 godina Elleci konstantno pomiče granice i postiže ono što se oduvijek smatralo pokazateljem kvalitete i vrijednosti na svjetskom tržištu kuhinjske opreme. Ključna točka između prošlost...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 10 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Već preko 20 godina Elleci konstantno pomiče granice i postiže ono što se oduvijek smatralo pokazateljem kvalitete i vrijednosti na svjetskom tržištu kuhinjske opreme. Ključna točka između prošlosti i budućnosti - INOVACIJE Zahvaljujući predanosti ka postizanju visoke kvalitete svojih proizvoda, Elleci vrlo brzo postaje poznat kao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u proizvodnji kuhinjske opreme. Elleci je danas priznat kao "stručnjak za pranje s velikom pažnjom na moderan i atraktivan dizajn"

G.P.S. SYSTEM - međunarodni patent 1 415 794 B1 - Značajna nadmoć u tehnologiji kalupljenja
Svi testovi u Elleci laboratorijima pokazuju značajno smanjenje trajanja proizvodnog ciklusa sudopera kod velike većine proizvođača kompozitnih sudopera. Elleci u svojoj proizvodnji koriste nešto dulji proizvodni ciklus, savršeno optimiziran kako bi se postigla neosporna kvaliteta proizvoda. G.P.S. sustav je set strojeva i alata koji omogućavaju kalupljenje kompozitnih materijala sastavljenih od akrila i kvarcnih čestica različitih dimenzija kako bi dobili krajnji proizvod. Srce stroja čini kalupna preša koja se pomoću ovog sustava može rotirati prilikom kalupljenja materijala. Ovaj jedinstveni proces omogućava da se čestice jednako rasprostrane unutar ukalupljene mase.

Elleci materijali - GRANITEK
PRIRODNI MINERAL KVARC
OTPORAN NA OŠTEĆENJA
OTPORAN NA TERMALNE ŠOKOVE
PRISMA-CLEAN IZVEDBA RUBOVA
POSTOJANA BOJA KOJA NE BLIJEDI
ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA

Granitek materijal predstavlja standardnu ponudu granitnih sudopera od Ellecija. Vlastiti patentirani postupci dodatno poboljšavaju povezanost komponenti samog materijala, stvarajući čvrstu i postojanu strukturu površine. Velika otpornost na visoke temperature, ogrebotine i udarce, standard je industrije za ovaj materijal.
Elleci predstavlja sam svjetski vrh u istraživanju i razvoju kvalitetnih kuhinjskih sudopera. Stalnim inovacijama i željom za besprijekornim proizvodom koji savršeno odolijeva zubu vremena prilikom svakodnevne uporabe, dovele su do rezultata koji postavlja standarde industrije.
Uspješni rezultati testiranja koja se provode po najstrožim standardima, ovog su proizvođača dovela do zaključka da mogu, i svakako trebaju krajnjem korisniku omogućiti sigurnost korištenja kroz dugogodišnje garancije.

Sudoper Elleci EASY 135:
Varijanta: Bianco
Materijal: Granitek
Ormarić za ugradnju: 45 cm
Dubina bazena: 230 mm
Pozicija bazena: Reverzibilan
Ocjedna ploha: Da
Montaža: Na radnu ploču
Rupa za slavinu: Priprema
Promjer izljeva: 3,5"
U isporuci: odvodna garnitura, bez daljinskog upravljanja

Slavina Elleci TESEO: Kvalitetna visokotlačna slavina s 2 godine garancije odlično će pristajati uz bijelu,krem i sivu boju EASY sudopera.

Drobilica ELLECI 500 TOP: Elleci GREEN POWER drobilice odlični su uređaji koji će zadovoljiti i najzahtjevnija kućanstva.
Komore za mljevenje napravljene od nehrđajućeg čelika i posebno prilagođene radu u doticaju s vodom. Sve plastične komponente oplemenjene su ionima srebra koji služe suzbijanju širenja bakterija. Time se znatno smanjuju neugodni mirisi koji se mogu pojaviti u nekim modelima drobilica.

Sredstvo za čišćenje ALLSHINE:
Sredstvo za čišćenje i održavanje inox i granitnih sudopera.
Sredstvo se nanosi na površinu krpom te se nakon 30 minuta odstrani toplom vodom. Očišćenu površinu zatim obrišite suhom krpom
Tip proizvoda Sudoperi
Brand Elleci
Jamstvo 10 god
Boja Bijela
Širina 50 cm
Dubina 23 cm
Dužina (cm) 68 cm
Rupa za slavinu Priprema
Oblik sudopera Kvadratni
Materijal Granitek
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!