text.skipToContent text.skipToNavigation

BLUMFELDT TRINO, ZDJELA ZA UGLJEN I VATRU, KAMIN NA TERASI, Ø 80 CM, ČELIK, CRNA BOJAIDEK000379107

Cijena
969,00 kn
TRINO, ZDJELA ZA UGLJEN I VATRU, KAMIN NA TERASI, Ø 80 CM, ČELIK, CRNA BOJA Robusna zdjela za ugljen i vatru od 1,5 mm debelog čeličnog lima, rustikalnog izgleda i ručkama od nehrđajućeg č...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 08.10.2021

TRINO, ZDJELA ZA UGLJEN I VATRU, KAMIN NA TERASI, Ø 80 CM, ČELIK, CRNA BOJA

Robusna zdjela za ugljen i vatru od 1,5 mm debelog čeličnog lima, rustikalnog izgleda i ručkama od nehrđajućeg čelika, za lako premještanje.Promjer zdjele od 80 cm, pogodan je za vatru od drva za ogrjev, ugljena ili drvenog ugljena.

Zdjela za ugljen i vatru Blumfeldt Trino tvrtke Blumfeldt pobrinut će se za rustikalnu i romantična atmosferu pri roštiljanju, tijekom cijele godine: ljeti pripremite marshmallows, kukuruz ili pečeni kruh, a zimi uživajte pri kuhanom vinu na terasi ili u vrtu.

Zdjela za ugljen i vatru Blumfeldt Trino je izrađena od ekstra debelog, 1.5 mm čeličnog lima i bez problema može izdržati vruće plamenove bez pregaranja. Ukoliko samo želite uživati u logorskoj vatri, vrlo jednostavno je napunite gorivom, drvima, ugljenom i zabava može početi. Zdjela sama po sebi se vrlo jednostavno prenosi, zahvaljujući dvjema bočnim ručkama takođe od čeličnog lima.Nakon upotrebe može biti pohranjena na način koji štedi prostor. Zbog niske visine od samo 26 cm je Blumfeldt Trino također dobro prilagođena za korištenje sa tronošcem (koji nije uključen u isporuku).

Čak i kad nije u upotrebi zdjela Blumfeldt Trino nudi vizualno privlačan prizor kada su u njoj slojevito složena narezana drva, obećavajuća toplu logorsku vatru u vrtu ili na terasi.

Najbolji:
Robusna zdjela za ugljen i vatru napravljena od čeličnog lima debljine 1,5 mm
Pogodno za loženje drva, ugljena i drvenog ugljena
Zaštita od korozije i vatre

Detalji o proizvodu:
Visoka pokretljivost i štedi prostor za pohranu
Ručke za nošenje i lako postavljanje
Sigurna logorska vatra bez izgorelog travnjaka ili izgradnje kamina
Dobro prilagođen za korištenje sa roštiljem

Sadržaj pošiljke:
1 komad zdjela za vatru (komplet za montažu)
Uput za korištenje

Dimenzije:
Dimenzije: 96 x 26 cm (ØxH)
Težina: cca 8,7 kg
Brand Blumfeldt