text.skipToContent text.skipToNavigation

Fisher Price psić sveznalica razine znanjaID EK000410970

Fisher Price psić sveznalica razine znanjaID: EK000410970

369,00 kn
Cijena
329,00 kn
Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 30.11.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza.
Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi - dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja.
Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta.
Razina 1 – Istraživanje – Beba može pritisnuti psićeve ruke, šapicu, srce ili uho kako bi čula više od 100 prvih riječi; boje, slova, dijelove tijela i puno više toga!
Razina 2 - Poticanje – Maleni se nagrađuju zabavnim frazama kako bi se potaknuli da nastave brojati, pronalaziti boje i prepoznavati dijelove tijela.
Razina 3 – Pretvaranje – Psić je spreman za igru pretvaranja uz pjesmice i fraze kojima se dijete uključuje u zabavnu i maštovitu igru i pritom širi svoj rječnik.
75+ pjesmica, zvukova i fraza. Podučava više od 100 prvih riječi – dijelovi tijela, oblici, brojanje, slova i puno više!
3 Razine znanja – raste zajedno s vašim djetetom. Pritisnite i držite Psićevo srce kako biste čuli sve pjesme!

Tip proizvoda Didaktičke igračke
Brand Fisher Price
Dobna Granica 1+