text.skipToContent text.skipToNavigation

Maxi cosi autosjedalica grupa 0+ coral i-size essential graphite 8557750120IDEK000327926

Maxi cosi autosjedalica grupa 0+ coral i-size essential graphite 8557750120ID:EK000327926

Cijena
2.299,00 kn
maxi cosi coral autosjedalica je s jedinstvenim rješenjima - dizajnirana za vaše dijete, udobna i sigurna. dio nosiljke s ergonomskim umetkom koji se odvaja od školjke autosjedalice teži sa...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

maxi cosi coral autosjedalica je s jedinstvenim rješenjima - dizajnirana za vaše dijete, udobna i sigurna. dio nosiljke s ergonomskim umetkom koji se odvaja od školjke autosjedalice teži samo 1,7 kg. tijekom putovanja coral je smještena u posebnoj školjci koja se lako pričvršćuje na maxi cosi familyfix3 postolje ili na okvir kolica.

familyfix3 omogućava vam da ostavite coral u automobilu dok koristite inovativnu laganu i mekanu nosiljku (samo 1,7 kg). pomoću ovog pametnog modularnog dizajna možete malu djecu ergonomski podići iz sigurnosne školjke u automobilu samo jednom rukom i bez ikakvih problema. audio-vizualni indikatori tada potvrđuju ispravnu i sigurnu upotrebu.

karakteristike autosjedalice - coral

modularni dizajn

maxi cosi coral sastoji se od posebno lagane, mekane nosiljke koja teži samo 1,7 kg. nosiljka je smještena u kućištu (školjki sjedala) kompatibilnog s maxi cosi familyfix3 bazom i kolicima.

iznimna udobnost

nosiljka za bebe maxi cosi coral izrađena je od mekane, udobne tkanine i upotpunjena je umetkom za novorođenčad zahvaljujući kojem svaka beba ima odgovarajuću ergonomsku podršku gdje je to potrebno. coral se fokusira i na roditelja - ima meke naramenice za udobno nošenje dječje nosiljke na različite načine. ergonomska nosiljka za bebe znači da ćete uvijek biti u blizini svoje bebe, što djetetu pruža osjećaj sigurnosti.

visoka zaštita od sunca

maxi-cosi coral svojim lako prilagodljivim i izuzetno velikim krovnim dijelom čini veliki hlad čak i za vrućeg i sunčanog dana!

sustav bočne zaštite

sjedalo je opremljeno bočnim zaštitnim sustavom koji vam omogućuje preusmjeravanje sile koja proizlazi iz bočnog udara, smanjujući na taj način rizik od ozbiljnih ozljeda djeteta. snažna konstrukcija sjedala apsorbirat će udarce.

stabilnost i sigurnost

školjka autosjedalice coral namješta se na maxi cosi familyfix 3 bazu samo jednim klikom – što osigurava stabilnost, a time i sigurnost. coral ima vizualne i zvučne pokazatelje ispravnog postavljanja, što će omogućiti da se izbjegnu moguće pogreške postavljanja. jednostavna i intuitivna ugradnja u vozilo garancija je sigurnog i mirnog putovanja. sjedalo je okrenuto prema natrag, a može se uspješno pričvrstiti automobilskim pojasom, što sjedalo čini kompatibilnim s automobilima bez isofix-a.

inovativni i vrhunski model coral dizajniran je i proizveden prema najvišim sigurnosnim standardima u industriji (i-size r129 / 03).

karakteristike:
  • težina dijela nosiljke 1,7 kg
  • težina školjke sjedala 5,35 kg
  • dimenzije nosiljke 34 x 61 x 36 cm
  • dimenzije školjke autosjedalice 44 x 70 x 38 cm
  • i-size r129/03 standard
  • postavlja se sigurnosnim pojasom vozila ili odgovarajućom bazom familyfix3


Brand Maxi-Cosi
Tip autosjedalice Autosjedalice
Težina 0-13 kg
Isofix Da