text.skipToContent text.skipToNavigation

BeSafe pojas za trudnice iZi FIXID EK000337718

BeSafe pojas za trudnice iZi FIXID: EK000337718

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
525,00 kn

69,68 €

Jedan pojas – dva života Preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće Postavljanje: ISOfix i automobilski pojas s uporištem na tri točke ili traka za namještanje i pojas s uporištem na tri točke...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 29.12.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Jedan pojas – dva života
Preporučeno: od drugog mjeseca trudnoće
Postavljanje: ISOfix i automobilski pojas s uporištem na tri točke ili traka za namještanje i pojas s uporištem na tri točke
Testirano prema: ECE R16

BeSafe pojas za trudnice iZi FIX štiti majku i nerođeno dijete u slučaju nesreće i preporučuje se od drugog mjeseca trudnoće.
Pojas za trudnice iZi FIX osmišljen je da dodatno poboljša udobnost i olakša svakodnevnu upotrebu.

Trudnicama osigurava sigurno putovanje i potiče upotrebu sigurnosnih pojaseva tijekom trudnoće
BeSafe pojas za trudnice ne ometa osnovne sigurnosne performanse automobilskog pojasa u 3 točke, ali pomaže u pravilnom pozicioniranju bedrenog dijela pojasa tako da uvijek čuva nerođeno dijete. BeSafe pojas za trudnice iZi FIX testiran je u sudaru zbog vaše sigurnosti.

Povećana sigurnost za nerođeno dijete
Pojas za trudnice zadržava sigurnosni pojas automobila na pravilnom položaju na tijelu, tako da je majka propisno vezana, a bedreni je pojas istovremeno odmaknut od njenog trbuha i nerođenog djeteta. U slučaju sudara, odrasla osoba teži 3 do 5 tona. Beba je smještena u prednjem dijelu trbuha i na taj je način izložena velikim opterećenjima. Da bi zaštitio bebu od ozljeda automobilskim pojasom, BeSafe pojas za trudnice stoga postavlja pojas ispod trbuha i bebe, te preko kukova.

Povećana udobnost i upotrebljivost
Osim što štiti nerođeno dijete, BeSafe pojas za trudnice iZi FIX, također budućoj majci povećava udobnost smanjujući neugodan pritisak na trbuh i mjehur tijekom putovanja. Poboljšana međunožna kopča kroz koju se umetne pojas osigurava da je pojas ispod trbuha, što trudnici omogućava naginjanje prema naprijed i jednostavnu svakodnevnu upotrebu.

Može se koristiti na gotovo svim sjedalima u automobilu
BeSafe pojas za trudnice iZi FIX lako se može instalirati na gotovo sva sjedala u automobilu. Pojas se može postaviti na ISOfix priključke na sjedalima ili instalirati pomoću priložene trake.

Postavljanje s trakom za namještanje i automobilskim pojasom u 3 točke
Pojas za trudnice iZi FIX može se koristiti na prednjem sjedalu, instaliran pomoću priložene trake za namještanje. Jednostavna kopča olakšava premještanje pojasa s jednog sjedala na drugo.

Postavljanje s ISOfix priključcima i automobilskim pojasom u 3 točke
Kliknite na ISOfix priključne točke u automobilu i pojas za trudnice je spreman za upotrebu.

Tip proizvoda Dodaci za autosjedalice
Jamstvo 2 god
Brand BeSafe