text.skipToContent text.skipToNavigation

BRAUN aparat za brijanje 7899ccIDEK000267350

Cijena
3.199,99 kn
BRAUN aparat za brijanje 7899cc Električni brijaći aparat Braun Series 7 7899cc Wet&Dry sa sustavom Clean&Charge, u premium sreb...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

BRAUN aparat za brijanje 7899cc
Električni brijaći aparat Braun Series 7 7899cc Wet&Dry sa sustavom Clean&Charge, u premium srebrnoj boji. Pametni brijaći aparat koji očitava i prilagođava se značajkama vaše brade. 


Istaknute značajke: 
  • Pametni brijaći aparat: Braunova sonična tehnologija očitava značajke vaše brade i prilagođava joj svoj rad. Brijaći aparat može osjetiti gustoću vaše brade i automatski po potrebi pojačati snagu motora.
  • 5 načina rada – od nježnog (Sensitive) do intenzivnog (Turbo) kako biste prilagodili rad brijaćeg aparata svojem tipu kože i osobnim preferencijama.
  • 4 specijalizirana brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom nego što drugi uspijevaju u dva – a manje poteza znači i manje iritacije kože.
  • Dolazi s jedinom jedinicom za punjenje i čišćenje na bazi alkohola na svijetu, Clean&Charge, koja ima 4 funkcije te pritiskom na prekidač higijenski čisti i podmazuje vaš brijaći aparat kako bi svakoga dana bio kao nov.
  •  Sadržaj: brijaći aparat iz linije Braun Series 7 premium, jedinica Clean&Charge s 4 funkcije, patrona sa sredstvom za čišćenje na bazi alkohola, putni etui, četkica za čišćenje, utikač Smart Plug za automatsko prilagođavanje naponu u rasponu 100-240 V.     
Brijaći aparat Braun Series 7 opremljen je soničnom tehnologijom koja očitava značajke vaše brade i u skladu s njima prilagođava rad aparata. Četiri brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom kako biste mogli uživati u temeljitom, ugodnom brijanju bez ikakvih kompromisa.  

banner_7899s.jpg
 
AID-A48-0039403_Series_7_7899cc_Mt_Blanc_Rich_content_image_02.jpg
 
Što BRAUNOVE precizne brijaće aparate čini tako posebnima? 

Izvanredni rezultati brijanja kombiniraju temeljitost i udobnost za kožu, ne pristajući ni na kakve kompromise. Birajući Braun Series 7 birate najsuvremeniji brijaći aparat s vodećom tehnologijom. 

1. Moćan i temeljit. 
Series 7 jednim potezom podrezuje više dlačica nego što drugi uspijevaju u dva. Premda je opremljena s četiri specijalizirana elementa za rezanje dlačica, brijaća glava je uspjela ostati iznimno tanka pa može lakše zahvatiti i teško dostupna mjesta, uzduž kontura lica i ispod nosa, gdje krupnije glave obično nisu toliko uspješne. 

2. Nježan prema koži. 
Poput svih drugih Braunovih brijaćih aparata, i Series 7 kreće se pravocrtno. S njim ne morate dvaput prelaziti preko istog mjesta, a to značajno smanjuje rizik od iritacija kože. 

3. Njemački majstorski rad. 
Svi precizni brijaći aparati iz Series 7 dizajnirani su, projektirani i proizvedeni u Njemačkoj. Brijaći aparati iz naše premium linije osmišljeni su da potraju najmanje 7 godina.
 
7 7893s modul 1.png
 
7899cc modul 2.png
 
CRO_Series_7_7899s_Mt_Blanc_Tablica.jpg
Brand Braun
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Brijaći aparati