text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Whirlpool klima uređaj SPIW 318LIDEK000236507

5.699,99  kn
Cijena
4.699,00  kn
Whirlpool klima SPIW 318L | Učinak hlađenja 5 kW | Učinak grijanja 5,6 kW | Namjena za prostor od 35 do 50 m2 | Energetska učinkovitost A++ | 6TH SENSE TEHNOLOGIJA |

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 01.10.2020

Whirlpool klima uređaj SPIW 318L

Set unutarnja i vanjska jedinica namjenjena za hlađenje i grijanje prostorije od 35 do 50 m2.

*Tehnologija 6. ČULO - 6TH Sense
6TH SENSE - Sa samo jednim dodirom uspostavlja se automatska kontrola temperature, vlažnosti zraka i brzine ventilatora, tako da se možete opustiti dok se klima brine o vama. Pametna uporaba - Jednostavno pritisnite gumb 6 TH Sense na daljinskom upravljaču i senzor na unutarnjoj jedinici detektira klimatske uvjete u prostoriji. Na temelju svojih očitovanja, identificira optimalnu kombinaciju funkcija za grijanje, hlađenje, ventilaciju ili odvlaživanje kako bi postigli uvjete koje želite, što je brže moguće.
*Sleep Mode
Spavajte na najbolji mogući način - Sleep Mode kombinacija pametnih funkcija za poboljšanu kvalitetu sna: tihi način rada donosi 30% smanjenje buke u usporedbi sa standardnim načinom hlađenja. Uz Dim funkciju, LED diode panela će se isključiti tijekom noći kako bi se izbjegla i minimalna ometanja vašeg sna.


 

Tehnologija/značajke

-Inovativna tehnologija i posebne značajke koje vam pomažu da uživate u idealnoj temperaturi kod kuće. 

 

  REVERZIBILNI PROTOK

REVERZIBILNI KLIMA UREĐAJ, pametna opcija za zimu. Uživajte u hladnom zraku tijekom vrućeg ljeta kao i u toploj temperaturi tijekom zime zahvaljujući funkciji grijanja vašeg klima uređaja.

 6TH SENSE TEHNOLOGIJA

6th SENSE TEHNOLOGIJA Zahvaljujući temperaturnom senzoru, jedinstvena 6th sense tehnologija automatski može odabrati radni način koji je prikladan za vas.

 TIHI NAČIN

TIHI NAČIN Ova opcija omogućuje da proizvod radi na niskoj razini buke na što tiši način za najveću udobnost prostora.

 NOVI NOĆNI NAČIN

4 NAČINA SPAVANJA za bajbolji san Zahvaljujući 4 temperature i vlažnosti zraka prilagođenoj za spavanje, ovaj način prikladan je i prilagođen vašoj starosnoj dobi za maksimalnu udobnost tijekom noći.

  4D XPERT

4D XPERT PROTOK ZRAKA: Zahvaljujući bočnim otvorima za zrak, posebni dizajn i konfiguracija unutrašnjih vrata omogućuju normalno strujanje zraka.

  AROUND U

AROUND U FUNKCIJA Zahvaljujući temperaturnom senzoru u daljinskom upravljaču, vaša idealna temperatura bit će postavljena tako da omogući najbolju udobnost za vas.

 

 

Energetski razred

-Energetski razred uređaja. Što je veća ocjena, veća je energetska učinkovitost proizvoda.

 NOVI PLIN R32

R32 ECOFRIENDLY PLIN S novim R32 plinom utjecaj na globalno zagrijavanje je puno manji, a uređaj ima manje CO2 emisije Smanjite vaš utjecaj na okoliš!

  EKO ENERGIJA

NAČIN RADA ZA UŠTEDU ENERGIJE Uštedite do 41 % energije u usporedbi sa standardnim načinom rada.

  ENERGETSKA KLASA HLAĐENJA A++

ENERGETSKA KLASA A++ Odlična energetska učinkovitost u hlađenju. Sa svojom A++ energetskom klasom, ovaj Whirlpool uređaj omogućuje vam uživanje u idealnim performansama i odličnu energetsku potrošnju.

 

Dizajn

-Posebni estetski elementi, kao što su user-friendly sučelja, intuitivne ergonomske kontrole i druge atraktivne značajke dizajna.

 

 

   DALJINSKA KONTROLA

DALJINSKA KONTROLA Daljinska kontrola jednostavna za uporabu za aktiviranje svih funkcija i postizanje najboljih rezultata s vašim klima uređajem.

 

Čišćenje i održavanje

-Filtri klima-uređaja potrebni su za zadržavanje prašine iz kuće i osiguravanje čistog, hladnog zraka.

 ACTIVE CARBON AIR FILTER

Ugljeni filter apsorbira zagađivače iz zraka poput peluda, prašine, peruti i neugodnih mirisa ljubimaca, dima cigarete, plijesni.

 

 
Montaža uređaja – 1299 kn!Za klime Vivax, LG, Grundig, Whirlpool, Panasonic montaža će vam biti ponuđena kao opcija prilikom stavljanja artikla u košaricu! Instalacija klima uređaja do 5,5 kW uključuje instalacije do 3 metra udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice, jedan proboj zida između unutarnje i vanjske jedinice, postavljanje vanjske jedinice na visini do 4 metara, puštanje u pogon i edukaciju korisnika. U cijenu montaže su uključeni pocinčani nosači vanjske jedinice. Proboj zida se odnosi na zidove do 30cm debljine (za deblje zidove se vrši nadoplata u dogovoru sa monterom na licu mjesta). Uštemavanje instalacija u zid nije uračunato u osnovnu cijenu.
• Za visine preko 4 metara koristi se auto dizalica koja se naplaćuje po satu 300,00kn+pdv
• Ako je instalacija duža od 3 metra naknadno se naplaćuje materijal po metru 120,00kn + pdv
• Montaža klima uređaja od strane ovlaštenog servisa je bitna i jer je to preduvjet ostvarenja jamstva.
*Ukoliko se radi o montaži na otocima, molimo da nas obavezno kontaktirate prije kupnje jer usluga montaže možda neće biti dostupna za navedenu lokaciju ili neće biti moguća u navedenom roku! Stvarne troškovi trajekta, mostarine kupac dodatno plaća prilikom dolaska montera!
*Montažu je moguće ISKLJUČIVO naručiti za kupljene klima uređaje na Ekupi d.o.o.
Energetski razred hlađenja A++
Energetski razred grijanja A+
Namjena klima prema prostoru od 36 do 50 m2
Tip jedinice Set (unutarnja + vanjska)
Tip unutarnje jedinice Zidna jedinica
Učinak hlađenja 5 kW
Učinak grijanja 5.6 kW
Brand Whirlpool
Jamstvo 2 god
Boja Bijela
Akcija hladWhirlpool