text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL 18V 2 x 3.0 Ah PXC Starter Kit (2 x 3.0 Ah baterije + punjač)ID EK000286874

EINHELL 18V 2 x 3.0 Ah PXC Starter Kit (2 x 3.0 Ah baterije + punjač)ID: EK000286874

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
999,00 kn
Cijena
549,90 kn
Kataloški broj: 4512098 Einhell 18V 2x3.0Ah PXC Starter Kit idealna je osnova za pokretanje ili širenje Power X-Change sistema u vašem domu. Jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve al...  Saznaj više

Dostavljamo već od 25.08.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 4512098
Einhell 18V 2x3.0Ah PXC Starter Kit idealna je osnova za pokretanje ili širenje Power X-Change sistema u vašem domu.
Jedna punjiva baterija i jedan punjač za sve alate ne samo da štede značajne troškove kupnje, univerzalna upotreba također pomaže u zaštiti okoliša i pruža fleksibilnost.
Za veliku snagu, dugotrajno radno vrijeme i za korištenje 36-voltnih uređaja uključene su dvije baterije.
Sustav upravljanja aktivnim akumulatorima koji kontrolira proces ABS osigurava maksimalnu sigurnost, optimalne performanse alata, maksimalno radno vrijeme i maksimalan radni vijek.
Tehnologija punjenja velike brzine znači kratko vrijeme punjenja, a za optimalno punjenje i maksimalnu sigurnost bateriju trajno nadgleda sustav upravljanja punjenjem.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača.
Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Akumulatori i punjači
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Napon akumulatora 18 V
Kapacitet (Ah) 3 Ah