text.skipToContent text.skipToNavigation
Polir pasta gruba 500GR CARPRO CLEAR CUT POLISH COMPOUNDIDEK000247104

Cijena
209,00 kn
ErpID336050.515.096 CarPro ClearCut je ekstremno brzo djelujuća gruba polir pasta visoke učinkovitosti i brzine! Za razliku od ostalih popularnih pasti na tržištu, ClearCut vam ne popunjava niti...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

ErpID336050.515.096
CarPro ClearCut je ekstremno brzo djelujuća gruba polir pasta visoke učinkovitosti i brzine! Za razliku od ostalih popularnih pasti na tržištu, ClearCut vam ne popunjava niti maskira oštećena mjesta i ogrebotine! Ne sadrži punilo i potpuno uklanja oštećenja na laku, a ostatke paste jednostavno prebrišite krpom i uklonite. CarPro ClearCut ima vlastiti način primjene za optimalne rezultate … preokretanjem tradicionalne metode “heavy to light”, počinjemo obrnuto – lakšim pritiskom i završimo teškim! Ostavlja vrlo malo prašine i lako se uklanja!

Upute: Na čistu i suhu spužvu za poliranja nanesite 3-4 kapljice paste veličine graška i razmažite po cijelom panelu koji ćete raditi. Podignite brzinu do velike brzine uz mali pritisak. Upotrijebite MINIMALNI pritisak za prva 2-3 prolaza povećavajući pritisak svakim slijedećim prolazom. Pojačavajte svakim prolazom i završite najvećim pritiskom. Kada završite obrišite površinu mikrofibirnim ručnikom. Očistite pad za poliranje, prijeđite na slijedeći panel i napravite sve na isti način. Savjet: Ako nakon poliranje stavljate nano zaštitu, preporučujemo da završite poliranje sa finom pastom.
Tip proizvoda Auto kozmetika