text.skipToContent text.skipToNavigation

Elleci Quadra 110 sudoper + Aquasanita Sabia bianco slavinaID EK000305842

Elleci Quadra 110 sudoper + Aquasanita Sabia bianco slavinaID: EK000305842

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
318,40 €

2.398,98 kn

Već preko 20 godina Elleci konstantno pomiče granice i postiže ono što se oduvijek smatralo pokazateljem kvalitete i vrijednosti na svjetskom tržištu kuhinjske opreme. Ključna točka između prošlost...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 10 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Već preko 20 godina Elleci konstantno pomiče granice i postiže ono što se oduvijek smatralo pokazateljem kvalitete i vrijednosti na svjetskom tržištu kuhinjske opreme. Ključna točka između prošlosti i budućnosti - INOVACIJE Zahvaljujući predanosti ka postizanju visoke kvalitete svojih proizvoda, Elleci vrlo brzo postaje poznat kao jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u proizvodnji kuhinjske opreme. Elleci je danas priznat kao "stručnjak za pranje s velikom pažnjom na moderan i atraktivan dizajn"

G.P.S. SYSTEM - međunarodni patent 1 415 794 B1 - Značajna nadmoć u tehnologiji kalupljenja
Svi testovi u Elleci laboratorijima pokazuju značajno smanjenje trajanja proizvodnog ciklusa sudopera kod velike većine proizvođača kompozitnih sudopera. Elleci u svojoj proizvodnji koriste nešto dulji proizvodni ciklus, savršeno optimiziran kako bi se postigla neosporna kvaliteta proizvoda. G.P.S. sustav je set strojeva i alata koji omogućavaju kalupljenje kompozitnih materijala sastavljenih od akrila i kvarcnih čestica različitih dimenzija kako bi dobili krajnji proizvod. Srce stroja čini kalupna preša koja se pomoću ovog sustava može rotirati prilikom kalupljenja materijala. Ovaj jedinstveni proces omogućava da se čestice jednako rasprostrane unutar ukalupljene mase.

ELLECI MATERIJALI - GRANITEK
Granitek materijal predstavlja standardnu ponudu granitnih sudopera od Ellecija. Vlastiti patentirani postupci dodatno poboljšavaju povezanost komponenti samog materijala, stvarajući čvrstu i postojanu strukturu površine. Velika otpornost na visoke temperature, ogrebotine i udarce, standard je industrije za ovaj materijal. Elleci predstavlja sam svjetski vrh u istraživanju i razvoju kvalitetnih kuhinjskih sudopera. Stalnim inovacijama i željom za besprijekornim proizvodom koji savršeno odolijeva zubu vremena prilikom svakodnevne uporabe, dovele su do rezultata koji postavlja standarde industrije.
ANTIBAKTERIJSKA ZAŠTITA
POSTOJANA BOJA KOJA NE BLIJEDI
PRISMA-CLEAN IZVEDBA RUBOVA
OTPORAN NA TERMALNE ŠOKOVE
OTPORAN NA OŠTEĆENJA
PRIRODNI MINERAL KVARC

Sudoper Elleci QUADRA 110:
Varijanta: Bianco
Materijal: Granitek
Ormarić za ugradnju: 60 cm
Dubina bazena: 190 mm
Montaža: Na radnu ploču
Rupa za slavinu: Priprema
Promjer izljeva: 3,5"
U isporuci: Odvodna garnitura, bez daljinskog upravljanja

Slavina Sabia: Kvalitetna slavina sa 5 godina garancije odlično će pristajati uz crnu, krem ili bijelu boju QUADRA sudopera.
Slavina je visokotlačna (dvije priključne cijevi).
Tip proizvoda Sudoperi
Brand Elleci
Jamstvo 10 god
Boja Bijela
Širina 50 cm
Dubina 19 cm
Dužina (cm) 61 cm
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!