text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL set aku bušilice i brusilice, TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG)ID EK000426926

EINHELL set aku bušilice i brusilice, TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG)ID: EK000426926

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1.599,00 kn
Cijena
1.099,90 kn
Kataloški broj:4257240 Einhell set alata TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) nudi osnovne alate – uvijek pri ruci. Snažni Power X-Change set alata sastoji se od akumulatorske buš...  Saznaj više

Dostavljamo već od 25.08.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj:4257240

Einhell set alata TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) nudi osnovne alate – uvijek pri ruci. Snažni Power X-Change set alata sastoji se od akumulatorske bušilice/odvijača i akumulatorske kutne brusilice. Omogućuje bežičnu slobodu i neophodan je za mnoge “uradi sam“ zadatke u kući, radionici ili garaži. S njim se može obaviti puno osnovnog posla. Akumulatorska bušilica/odvijač TE-CD 18/40 Li opremljena je snažnim motorom i visokokvalitetnim metalnim mjenjačem s 2 brzine. Brza stezna glava s jednom čahurom ima funkciju brzog zaustavljanja. Momentna spojka omogućuje osjetljiv rad, posebno pri malim brzinama i mekim materijalima. Akumulatorska kutna brusilica TC-AG 18/115 Li ima robusno aluminijsko kućište. Opremljen je elektronikom za meko pokretanje i zaštitom za ponovno pokretanje koje dodatno povećava sigurnost korisnika. Modificirani zračni kanal osigurava bolje hlađenje i time osigurava dugovječnost. Set alata je sigurno pohranjen u praktičnoj vrećici za transport i skladištenje Einhell Bag. Oprema uključuje ne samo 4,0 Ah PXC bateriju i brzi punjač, već i brusni kotač, rezni kotač, zaštitu od rezanja, bitove i držač bitova.

Kompatibilne baterije za Einhell PXC alate možete pronaći ovdje

2+1 produljeno jamstvo za Power X-Change uređaje!Einhell nudi produljenje jamstva za Power X-Change uređaje s 24 na 36 mjeseci - i to potpuno besplatno! Sve što trebate je registrirati online Vaš Einhell Power X-Change proizvod unutar 60 dana od dana kupnje. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Tip proizvoda Aku setovi alata
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Broj baterija u paketu 2 kom
Napon akumulatora 18 V
Broj alata u setu 2 kom