text.skipToContent text.skipToNavigation

EINHELL akumulatorska kosilica u setu GE-CM 18/33 Li (1x4.0Ah)ID EK000369720

EINHELL akumulatorska kosilica u setu GE-CM 18/33 Li (1x4.0Ah)ID: EK000369720

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
1.699,00 kn
Cijena
1.299,90 kn
Kataloški broj: 3413260 Einhell GE-CM 18/33 Li (1x4.0Ah) akumulatorska kosilica za travu član je obitelji Power X-Change i preporučuje se za površine do 200 m². Akumulatorskom kosilicom se...  Saznaj više

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Kataloški broj: 3413260

Einhell GE-CM 18/33 Li (1x4.0Ah) akumulatorska kosilica za travu član je obitelji Power X-Change i preporučuje se za površine do 200 m². Akumulatorskom kosilicom se upravlja s 18-voltnom punjivom baterijom od 4,0 Ah iz obitelji PXC. Punjiva baterija i punjač uključeni su u opseg isporuke. Baterija se isporučuju s 3 LED lampice za indikaciju razine. Baterija se može kombinirati sa bilo kojim drugim uređajima iz obitelji Power-X-Change. Snažnu akumulatorsku kosilicu pokreće motor bez četkica, koji ima duži vijek trajanja i vrijeme rada od konvencionalnih motora s ugljenim četkicama. Veliki kotači štite travu te imaju centralno podešavanjem visine košenja u 5 položaja. Preklopna dugačka ručka podesiva po visini s 3 postavke za prikladan rad. Košara za sakupljanje trave ima kapacitet od 30 litara i indikator napunjenosti. Akumulatorska kosilica ima visokokvalitetno plastično kućište otporno na udarce, a također ima integriranu ručku za nošenje koja omogućuje lak transport.

Produžite jamstvo na Power X-Change bateriju na 2 godine!Power X-Change baterije razvijene su kako bi zadovoljile najviše standarde kvalitete i sigurnosti.Jednostavno registrirajte Power X-Change bateriju unutar prvih 60 dana nakon datuma kupnje i iskoristite naše produljeno jamstvo na bateriju. Umjesto zakonskog jamstva od 6 mjeseci dobit ćete besplatno 2-godišnje jamstvo proizvođača. Dodatno jamstvo možete registrirati ovdje.
450E
POWER X-CHANGE- revolucionarni akumulatorski sistem za slobodu bez kablova u radionici i vrtu

Bez kablova – pruža slobodu na vašem projektu.
Za slobodan rad bez ogranicenja – bez smetnje i opasnosti povlacenja kabela iza sebe, bez buke, bez ispušnih plinova i naprezanja pri upravljanju teškim alatima na benzin.

ŠTEDITE PAMETNO

  • SAMO JEDNA PUNJIVA BATERIJA
  • ZA SVE PXC ALATE U RADIONICI I VRTU
Potrebna vam je samo jedna punjiva baterija da biste mogli koristiti svaki alat koji koristite u radionici, kuci i vrtu. To znaci da kada jednom kod kuce imate Power x-Change punjivu bateriju, u buducnosti jednostavno kupujete alate bez baterije. To je pametno, štedi Vaš novac i štiti okoliš.
 
AKTIVAN SISTEM UPRAVLJANJA BATERIJOM
 
RaČunalno potpomognut sustav za aktivno upravljanje baterijama trajno nadgleda i kontrolira sve sigurnosne procese elektricnih komponenti i pripadajuceg hardvera.
To rezultira cijelim nizom prednosti:
  • DULJI SERVISNI VIJEK BATERIJE
  • MAKSIMIZIRANO VRIJEME RADA
  • OPTIMIZIRANA SNAGA ALATA
  • POVECANA SIGURNOST

Masa 11.6 kg
Jamstvo 2 god
Brand Einhell
Sakupljač trave Da
Radna širina 33 cm
Preporučena površina košnje 200 m²
Min. radna visina 25 mm
Maks. radna visina 65 mm
Centralno podešavanje visine Da
Broj položaja visine 5
Napon akumulatora 18 V