text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
PRAKTIK GARDEN samohodna motorna kosilica PG65407, 196 cm³ / 51 cm - 4U1IDEK000250206

2.769,00  kn
Cijena
2.449,00  kn
Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja. Lako paljenje pomo...

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 10.08.2020

Rotaciona samohodna kosilica za sve vrste travnjaka. Benzinski četverotaktni motor ima optimalne snage da u svakom trenutku može isporučiti dovoljno snage za sva opterećenja.
Lako paljenje pomoću startnog mehanizma kojeg možemo postaviti u dva položaja: prvi položaj kao kraća potezna špaga odmah na motoru ili drugi položaj kao duža potezna špaga kako bi nam ručica startnog mehanizma bila bliže glavnim ručkama.
Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i nožu posebnog oblika, rotirajući nož generira snažan usis da bi se trava podigla prije rezanja, što osigurava čist rez.
Visinu košnje je moguće centralno podesiti uz pomoć centralnog sustava za podešavanje visine u više položaja.
Svi kotači imaju ugrađene kuglične ležajeve, što u kombinaciji sa velikim kotačima osigurava nesmetan rad na svim visinama trave ili konfiguracijama terena.
Pogon na zadnje kotače pruža izuzetno komforan rad i pri dužem košenju. Čvrsto metalno kućište osigurava dugu trajnost i veliku čvrstoću.
Na prednjem dijelu kućišta nalazi se maska koja je izvedena u obliku češlja, a doprinosi boljoj raspodjeli trave i usmjeruje je direktno na nož.
Moguće je kosilicu podesiti vrlo jednostavno u jedan od četiri moda rada: košnja sa skupljanjem trave u košaru, košnja s bočnim izbacivanjem trave, košnja sa stražnjim izbacivanjem ili košnja s malčiranjem trave.
Košara je velike zapremine izvedena u kombinaciji tekstila i PVC materijala. Ručke je moguće podesiti u željeni položaj pomoću dvije kopče.
Poseban dodatak na ručkama je i držač za piće te spremnik za naočale.
Preporučuje se za travnjak područjima do 1.800 m².
PRAKTIK GARDEN - 3 godine jamstvaPraktik Garden alati konstantnim unapređenjem programa pokrivaju potrebe svih korisnika pružajući kvalitetu i pouzdanost u obavljanju poslova, pružajući povoljan omjer uloženog i dobivenog za svakog korisnika. Svakom kupcu pružamo jamstvo od 3 godine na program benzinskih kosilica i benzinskih trimera, osigurane rezervne dijelove i centralni servis sa stručnim osobljem. Dodatna pogodnost je BESPLATNI prikup alata na području HR, na vašoj kućnoj adresi, unutar jamstvenog roka, te servis izvršavamo u razumnom roku.
Brand motora Praktik
Samohodna Da
Elektro start Ne
Snaga motora 6 KS
Zapremnina motora 196 ccm
Broj položaja visine 8
Centralno podešavanje visine Da
Maks. radna visina 80 mm
Min. radna visina 30 mm
Preporučena površina košnje 1800 m²
Radna širina 51 cm
Sakupljač trave Da
Brand Praktik Garden
Jamstvo 3 god
Tip proizvoda Motorne kosilice
Akcija klikendkosilice