ROTO 100L, posuda za ocatID EK000305707
ROTO 100L, posuda za ocatID: EK000305707
DINERS POGODNOST SAMO U APP-u: Plati Diners Club karticom u aplikaciji i na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta.
Pogodnost traje do 16.5.2025. u 9h ili do isteka zaliha.
Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!
- Cijena
- 84,15 €
ROTO posuda za ocat jedinstvena je u svom obliku i materijalu. Autohtona oblika (takve posude za izradu i čuvanje octa koristili su stari Slaveni) i suvremenog materijala (polietilen je primjeren z...
Saznaj više
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Vaš proizvod je dodan u košaricu
Pregled narudžbe
ROTO posuda za ocat jedinstvena je u svom obliku i materijalu. Autohtona oblika (takve posude za izradu i čuvanje octa koristili su stari Slaveni) i suvremenog materijala (polietilen je primjeren za pohranu hrane i jednostavan je za održavanje i čišćenje) omogučava jednostavnu pripremu octa u suvremenom gospodarstvu. Konusni oblik posude jamči da octeni klobuk neometano pliva na površini i tako štiti ocat. U žlijeb uz rub nalijemo vodu, tako da je posuda hermetički zatvorena zbog čega ocat ne isparava (koncentracija octa ostaje jednaka). Svaka posuda ima upute za upotrebu i recept za pripremu jabučnoga ili vinskoga octa.
PRIPREMA JABUČNOG OCTA

Zašto baš ROTO posuda za ocat?
- OCAT JE UVIJEK ISTE KVALITETE - ROTO posuda za ocat je konusnog oblika što omogućava da octena mrena nesmetano raste i pokrije cijelu površinu octene tekućine
- OCAT JE UVIJEK ISTE GUSTOĆE jer se ROTO posuda za ocat zatvara sistemom poklopca u žlijebu u koji nakon zatvaranja nalijemo vodu što sprječava da ocat ishlapi.
- ROTO POSUDA ZA OCAT ima donju slavinu pomoću koje lako točimo ocat
- Posude su opremljene sa ROTO RECEPTOM za jednostavno i prirodno pripremanje octa.

PRIPREMA JABUČNOG OCTA
- 10 kg jabuka (očišćenih, mljevenih ili sitno isjeckanih)
- 20 l tople vode
- 80 g kvasca (2 kocke)
- 1 l piva
- 0,5 kg šećera
U ROTO POSUDI ZA OCAT šećer se fermentacijom pretvara u alkohol i zatim u octenu kiselinu. Poslije dva tjedna šećer isparava i tada se u posudu treba naliti 0,5 l starog octa. Nekoliko tjedana nakon toga ocat procijedimo. Na površini se formirala octena mrena, što je prirodna zaštita za ocat i pliva na njegovoj površini.

Tip proizvoda | Bačve i posude |
Brand | Roto |
Namjena | Za ocat |