text.skipToContent text.skipToNavigation

KLARSTEIN Princesize kamado roštilj, CrvenaIDEK000374291

KLARSTEIN Princesize kamado roštilj, CrvenaID:EK000374291

Bezbroj prilika!
Prilikom plaćanja Mastercard karticama, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta na trenutnu cijenu ovog proizvoda. Pogodnost vrijedi od 22.9. u 9h do 23.9.2021. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
2.029,00 kn
KLARSTEIN PRINCESIZE, CRVENA, KERAMIČKI KAMADO GRIL, 11", DIMLJENJE, BARBECUE, POLAGANO PEČENJE Otkrijte kamado, keramičko barbecue čudo iz SAD-a. Kamado roštilji, nadahnuti japanskom pećnicom za ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 12.10.2021

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

KLARSTEIN PRINCESIZE, CRVENA, KERAMIČKI KAMADO GRIL, 11", DIMLJENJE, BARBECUE, POLAGANO PEČENJE

Otkrijte kamado, keramičko barbecue čudo iz SAD-a. Kamado roštilji, nadahnuti japanskom pećnicom za rižu, inspirirali su 60-ih godina gril-majstore na cijelom svijetu. Klarstein s kamado grilom Princesize u vaš dom donosi pogodnosti i tajne ovalnog keramičkog roštilja. Jednom kad ga isprobate, više ga nikad nećete prestati upotrebljavati! I to zato što opremi keramičkog grila uobičajeni roštilji ne mogu konkurirati.

Sposobnost zadržavanja visoke temperature dva centimetra debele keramičke stijenke iznimna je. Prima toplinu, ravnomjerno je raspoređuje i prenaša po cijeloj unutrašnjosti. Zahvaljujući poklopcu, koji ne propušta zrak, keramički gril s iznimno malom količinom ogrjeva - čak za 50 posto manje ugljena nego za uobičajene roštilje - postiže temperature u rasponu od 50 °C do 425 °C. Usto, ovalni oblik stvara toplinski podtlak kao u normalnoj pećnici, a njime se može upravljati uz pomoć pomične ventilacije na donjoj strani uređaja. Vrlo je jednostavno, znači, regulirati temperaturu u unutrašnjosti i uređaj Princesize upotrebljavati ne samo kao klasičan roštilj s rešetkom za roštiljanje, nego i za polagano pečenje tijekom dugih sati (slowcooking), ili za dimljenje. Šareni termometar na poklopcu prikazuje unutrašnju temperaturu i olakšava njezino reguliranje.

Materijal i oblik keramičkog grila Princesize tvrtke Klarstein održavaju vlažnost u unutrašnjosti, znači, jelo na grilu neće se isušiti, ostat će doslovno sočno. Iznenadite svoje bližnje savršenim rebarcima ili odrescima i svinjskim mesom u novom gril-ruhu. Naravno, možete ukloniti poklopac i peći na plohi od 615 cm². I čišćenje grila vrlo je jednostavno. Roštilj se nakon uporabe naprosto zagrije na 350 °C, čime unutra sagore čađa, mast i ostaci hrane.

Kamado gril Princesize tvrtke Klarstein pogodan je ponajprije za gril-majstore u stiješnjenim prostornim uvjetima ili za one koji svoj roštilj rado nose na izlete. Za manje udaljenosti, lako se prenosi te se može smjestiti u prtljažnik automobila, ili u ručna kolica. Na cilju se stabilni stalak od nehrđajućeg čelika jednostavno rastavi te se na njega postavi kupola roštilja.

Gril Princesize plijeni pozornost na svakoj vrtnoj zabavi: glazirana, crvena keramika i stalak od nehrđajućeg čelika u lijevanom dizajnu jamče poglede svih gostiju, i to ne samo na jelo s keramičkog roštilja tvrtke Klarstein.

Najbolji:
11" keramički kamado gril
2 cm debela keramička stijenka za održavanje unutrašnje topline
Idealan za roštiljanje, polagano pirjanje, dimljenje ili pečenje
Temperatura u rasponu od 50 °C do 425 °C
Pogodne dimenzije i težina za ograničene prostorne uvjete i jednostavan prijenos

Detalji o proizvodu:
Termometar sa šarenim dijelovima na poklopcu
Poklopac s drvenom ručkom za jednostavno otklapanje
Ploha za roštiljanje: 615 cm²
Održava vlažnost unutra kako bi meso s grila ostalo sočno
Mala potrošnja ogrjeva: otprilike 50 % manje nego na uobičajenom grilu na drveni ugljen
Jednostavna regulacija temperature zahvaljujući otvorima za vjetranje na donjoj strani i ognjištu
Kvalitetan materijal: keramika, nehrđajući čelik i odljev
Uklonjivi stalak od nehrđajućeg čelika u lijevanom dizajnu
Ognjište od lijevanog metala
Sam se čisti: čađa, mast i ostaci hrane spaljuju se

Sadržaj pošiljke:
1 x keramička kupola
1 x stalak od nehrđajućeg čelika (montažni set)
1 x lijevana rešetka
1 x keramičko ognjište
1 x okrugla rešetka od nehrđajućeg čelika (28 cm)
Upute za korištenje

Dimenzije:
Dimenzije grila: oko 32 x 57 x 45 cm (Š x V x D)
Rešetka za roštiljanje: oko 28 cm (Ø)
Visina rešetke za roštiljanje: 36 cm
Debljina stijenke: 2 cm
Debljina ognjišta: 2,5 cm
Promjer kupole grila: 32 cm
Težina: oko 22 kg