text.skipToContent text.skipToNavigation

PS5 Dualsense kontroler Midnight Black + FIFA 22 PS5ID EK000414433

PS5 Dualsense kontroler Midnight Black + FIFA 22 PS5ID: EK000414433

Cijena
1.148,00 kn

Jamstvo: 1 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

EA SPORTS FIFA 22 unapređuje igru s tehnologijom nove generacije igre HyperMotion koju omogućuje Football™.

Tehnologija igre HyperMotion

Potpuno nova za igru EA SPORTS FIFA i ekskluzivno na konzolama nove generacije, tehnologija HyperMotion  po prvi put u povijesti integrira dvije nove tehnologije te time unapređuje igru nogometa:

U igri EA SPORTS™ FIFA 22 svaki je trenutak na terenu pojačan s pomoću tehnologije igre HyperMotion koja je osmišljena da kontrolira moć konzole PlayStation 5. S pomoću integracije naprednog snimanja igre 11 protiv 11 i strojnog učenja, HyperMotion donosi pokrete u stvarnom vremenu stvarnih igrača nastalih od profesionalnih nogometaša u uzbudljivim utakmicama kako bi igra FIFA 22 imala najrealističniju, responzivnu i protočnu igru u povijesti FIFA-e. 

Vraćaju se klasični načini igre u novoj sezoni inovacije: Stvorite svoj klub u načinu Career Mode, osvojite nagrade za svoje vještine na ulici s ponovno osmišljenim načinom igre u VOLTA FOOTBALL, a s novim FIFA Ultimate Team Heroes osjećat ćete još jaču nostalgiju

Napredno snimanje utakmice 11 protiv 11

Xsens suits omogućava snimanje pokreta 22 profesionalnih nogometaša koji po prvi put igraju u uzbudljivoj utakmici. Neviđena količina podataka pokreta stvarnih ljudi omogućava kretnje pojedinaca i timova u igri FIFA 22.

Strojno učenje

Učenjem s pomoću 8,7 milijuna kadrova iz naprednog snimanja utakmice, vrhunski i vlasnički algoritam ML-Flow upisuje nove animacije u stvarnom vremenu kako bi omogućio igračima da bolje prilagode svoj korak kad se približavaju lopti.

Tip proizvoda Dodaci za igraće konzole
Brand Sony
Jamstvo 1 god
Tip dodatka PS5 kontroler