text.skipToContent text.skipToNavigation

PlayStation Plus Card 365 Days Hanger + FIFA 22 PS5ID EK000414434

PlayStation Plus Card 365 Days Hanger + FIFA 22 PS5ID: EK000414434

1.088,00 kn
Cijena
749,00 kn

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

EA SPORTS FIFA 22 unapređuje igru s tehnologijom nove generacije igre HyperMotion koju omogućuje Football™.

Tehnologija igre HyperMotion

Potpuno nova za igru EA SPORTS FIFA i ekskluzivno na konzolama nove generacije, tehnologija HyperMotion  po prvi put u povijesti integrira dvije nove tehnologije te time unapređuje igru nogometa:

U igri EA SPORTS™ FIFA 22 svaki je trenutak na terenu pojačan s pomoću tehnologije igre HyperMotion koja je osmišljena da kontrolira moć konzole PlayStation 5. S pomoću integracije naprednog snimanja igre 11 protiv 11 i strojnog učenja, HyperMotion donosi pokrete u stvarnom vremenu stvarnih igrača nastalih od profesionalnih nogometaša u uzbudljivim utakmicama kako bi igra FIFA 22 imala najrealističniju, responzivnu i protočnu igru u povijesti FIFA-e. 

Vraćaju se klasični načini igre u novoj sezoni inovacije: Stvorite svoj klub u načinu Career Mode, osvojite nagrade za svoje vještine na ulici s ponovno osmišljenim načinom igre u VOLTA FOOTBALL, a s novim FIFA Ultimate Team Heroes osjećat ćete još jaču nostalgiju

Napredno snimanje utakmice 11 protiv 11

Xsens suits omogućava snimanje pokreta 22 profesionalnih nogometaša koji po prvi put igraju u uzbudljivoj utakmici. Neviđena količina podataka pokreta stvarnih ljudi omogućava kretnje pojedinaca i timova u igri FIFA 22.

Strojno učenje

Učenjem s pomoću 8,7 milijuna kadrova iz naprednog snimanja utakmice, vrhunski i vlasnički algoritam ML-Flow upisuje nove animacije u stvarnom vremenu kako bi omogućio igračima da bolje prilagode svoj korak kad se približavaju lopti.

PlayStation Plus Card 365 dana
PS4 Multiplayer putem interneta
Mjesečne igre bez dodatne naknade
Ekskluzivni popusti i još mnogo toga za PS4 i PS5
Tip proizvoda Dodaci za igraće konzole
Brand Sony
Tip dodatka Digitalni sadržaj