text.skipToContent text.skipToNavigation

FIFA 22 PS5ID EK000398842

FIFA 22 PS5ID: EK000398842

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
249,00 kn
Cijena
239,40 kn

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Dostavljamo već od 17.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe nije moguć

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca

EA SPORTS FIFA 22 unapređuje igru s tehnologijom nove generacije igre HyperMotion koju omogućuje Football™.

Tehnologija igre HyperMotion

Potpuno nova za igru EA SPORTS FIFA i ekskluzivno na konzolama nove generacije, tehnologija HyperMotion  po prvi put u povijesti integrira dvije nove tehnologije te time unapređuje igru nogometa:

U igri EA SPORTS™ FIFA 22 svaki je trenutak na terenu pojačan s pomoću tehnologije igre HyperMotion koja je osmišljena da kontrolira moć konzole PlayStation 5. S pomoću integracije naprednog snimanja igre 11 protiv 11 i strojnog učenja, HyperMotion donosi pokrete u stvarnom vremenu stvarnih igrača nastalih od profesionalnih nogometaša u uzbudljivim utakmicama kako bi igra FIFA 22 imala najrealističniju, responzivnu i protočnu igru u povijesti FIFA-e. 

Vraćaju se klasični načini igre u novoj sezoni inovacije: Stvorite svoj klub u načinu Career Mode, osvojite nagrade za svoje vještine na ulici s ponovno osmišljenim načinom igre u VOLTA FOOTBALL, a s novim FIFA Ultimate Team Heroes osjećat ćete još jaču nostalgiju

Napredno snimanje utakmice 11 protiv 11

Xsens suits omogućava snimanje pokreta 22 profesionalnih nogometaša koji po prvi put igraju u uzbudljivoj utakmici. Neviđena količina podataka pokreta stvarnih ljudi omogućava kretnje pojedinaca i timova u igri FIFA 22.

Strojno učenje

Učenjem s pomoću 8,7 milijuna kadrova iz naprednog snimanja utakmice, vrhunski i vlasnički algoritam ML-Flow upisuje nove animacije u stvarnom vremenu kako bi omogućio igračima da bolje prilagode svoj korak kad se približavaju lopti.

Tip proizvoda Igre
Platforma PlayStation 5
Žanr Sport
Dobna Granica 3+
Pretprodaja Ne