text.skipToContent text.skipToNavigation

Tekken 8 PS5ID EK000580047

Tekken 8 PS5ID: EK000580047

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
79,99 €

TEKKEN 8, potpuno novi ulazak u legendarnu TEKKEN franšizu, donosi borbu novoj generaciji! Šaka susreće sudbinu! TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o krvnoj lozi Mis...  Saznaj više

Dostavljamo već od 26.06.2024

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe nije moguć

TEKKEN 8, potpuno novi ulazak u legendarnu TEKKEN franšizu, donosi borbu novoj generaciji! Šaka susreće sudbinu! TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o krvnoj lozi Mishima i njezinim sukobima između oca i sina koji su potresli svijet. Nakon što je porazio svog oca, Heihachija Mishimu, Kazuya nastavlja svoje osvajanje globalne dominacije, koristeći snage G Corporationa za rat protiv svijeta. Jin je prisiljen izravno se suočiti sa svojom sudbinom dok se ponovno ujedinjuje sa svojom davno izgubljenom majkom i pokušava zaustaviti vladavinu terora svog oca Kazuye.

 

 

Doživite sljedeće poglavlje u najdugotrajnijoj priči videoigre s 32 redizajnirana, jedinstvena borca i ovladajte potpuno novim sustavom 'Heat' kako biste slomili svoje protivnike. Uživajte u grafici visoke vjernosti, razvijenoj za novu generaciju hardvera, za prikaz svakog trenutka udara i agresivnih super poteza. S raznim sadržajima za jednog igrača za istraživanje, kao što je potpuno novi Arcade Quest mod i sustav dubinske prilagodbe za likove koji se mogu igrati i za avatare, TEKKEN 8 predstavlja najuzbudljivije iskustvo dosad!

 

Borac za novu generaciju

32 borca s vizualima sljedeće generacije sudarit će se u Tekkenu 8! I novi i likovi koji se vraćaju zadivljujuće su prikazani u modelima likova s velikim brojem detalja koji su izgrađeni iz temelja - prikazujući svaku kap znoja i iskidane mišiće za impresivno iskustvo. Popis uključuje legendarne borce kao što su Paul Phoenix, King, Marshall Law i Nina Williams, a vidi i povratak Ravena nakon što je zadnji bio dio priče o Tekkenu 6, prije 15 godina! Jun Kazama vraća se priči prvi put nakon 25 godina od njenog nestanka u Tekkenu 2, a Tekken 8 također uvodi novi peruanski lik Azucena! Igrači će moći izazvati svoje protivnike na 16 borbenih pozornica s intenzivnim uništavanjem i interaktivnim elementima pozornice.

Candy

 

Nova igra, novo suparništvo

TEKKEN 8 nastavlja tragičnu sagu o krvnim lozama Mishima i Kazama i njihovim sukobima između oca i sina koji su potresli svijet. U ovom posljednjem poglavlju, Jin Kazama će pokušati prkositi svojoj sudbini dok se suočava sa svojim ocem Kazuyom Mishimom koji uzrokuje rat i razaranje diljem svijeta. Zajedno s glavnim iskustvom priče koje teče od holivudskih scena do vrhunskih bitaka, zasebne epizode likova pružaju bolji uvid u pojedinačne priče svakog lika.

Candy2

 

Uzbudljivo novo igranje

TEKKEN 8 će sadržavati uzbudljivo novo igranje usmjereno na "agresivne" taktike. Zadržavajući TEKKEN-ov jedinstveni identitet borbene igre, igra će i igračima i gledateljima pružiti najuzbudljivije iskustvo u serijalu dosad s instinktivnim napadima koji uznemiruju zaslon i okruženjima koja su istovremeno dinamična i razoriva. Najnoviji unos u nizu uvodi potpuno novu mehaniku igre pod nazivom "Heat System", dajući igračima mogućnost da iskoriste agresivnost kao taktiku i uključe ofenzivne napade u svoj stil igre, s posebnim pokretima i sposobnostima karaktera temeljenim na jedinstvenim značajkama svakog lika . Glavne stvari kao što su "Rage Arts" i prepoznatljivi pokreti i kombinacije serije također se vraćaju u TEKKEN 8.

Candy

 

Arkadna potraga

U novom modu za jednog igrača 'Arkadna potraga', igrači mogu stvoriti vlastiti avatar i pobijediti svoje suparnike u raznim arkadama. Ovaj način rada služi kao uvod u igranje igre TEKKEN 8, dopuštajući igračima da steknu osnovno znanje, nauče praktične tehnike i uživaju u jedinstvenoj priči i bitkama koje se razlikuju od uobičajenih utakmica. Kako protagonist raste i suočava se sa sve jačim protivnicima, rastete i vi! Otključajte stavke prilagodbe za likove i avatare koji se mogu igrati dok napredujete kroz priču.

Candy2

 

Napravljen za personalizaciju

Sa širokim izborom prilagodbi likova koji se mogu igrati, avatara, HUD elemenata i glazbe - igrači mogu prilagoditi svoje iskustvo svojim osobnim preferencijama. Postoji više slobode u mogućnostima prilagodbe nego ikad prije za igrane likove. Višestruke opcije područja prilagodbe kao što su “cijelo tijelo,” “glava,” “naočale,” “gornji dio tijela,” i “donji dio tijela,” “cipele”, i dvije vrste dodataka su dostupne plus mnogo više! Dinamički promijenite boju svakog dijela zajedno s veličinom i položajem pribora.

Candy

 

Prilagodba avatara

Prilagodba avatara je novi element uveden u TEKKEN 8. Avatari se mogu prilagoditi i koristiti u načinima kao što je Arcade Quest. Prilagodba igrača omogućuje igračima uređivanje naslova, mjerača, kartica igrača i više. Jukebox korisniku omogućuje promjenu pozadinske glazbe.

Candy2

 

* Isključeno pravo na jednostrani raskid ugovora sukladno čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača.

Tip proizvoda Igre
Platforma PlayStation 5
Žanr Akcijska/avantura
Dobna Granica 16+
Pretprodaja Ne
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!