text.skipToContent text.skipToNavigation

SCOSCHE MagicMount™ univerzalni magnetni držač mobitela, komandna pločaID EK000441909

SCOSCHE MagicMount™ univerzalni magnetni držač mobitela, komandna pločaID: EK000441909

Cijena
149,00 kn
Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je novi magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona i uređaja na nadzornu ploču u vašem automobi...  Saznaj više

Dostavljamo već od 12.08.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Brzo, praktično i bez upotrebe ruku; MagicMount™ je novi magnetski sustav za montažu za praktičnu montažu vašeg pametnog telefona i uređaja na nadzornu ploču u vašem automobilu, kamionu, brodu ili RV-u. Zaključajte svoj pametni uređaj na mjestu s ovim Scosche nosačem za instrument tablu s 4-osnim podesivim kutnim zglobnim vratom s bravom za montažu u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji za optimalno gledanje s bilo kojeg sjedala. Integrirana kopča za kabel omogućuje vam da uredno spojite svoje kabele na stražnju stranu nosača, držeći kabele dalje od puta. Njegov dizajn bez postolja eliminira potrebu za zatezanjem oko vašeg uređaja, samo zadržite uređaj blizu magnetske površine i on će se odmah sigurno zaključati na mjestu. Ovi snažni neodimijski magneti drže vaš telefon i uređaj sigurno na mjestu čak i na najneravnijim cestama i 100% su sigurni. Potpuna bežična kompatibilnost: s ispravnim postavljanjem MagicPlate™ na vaš iPhone, Android pametni telefon ili druge Qi-kompatibilne uređaje bez ikakvih smetnji s vašim postojećim bežičnim punjačem. Niskoprofilni nosač sigurno se pričvršćuje na vašu nadzornu ploču pomoću ljepila za automobile, osiguravajući optimalnu montažu. Magnetska veza omogućuje vam neometano rotiranje između portretne i pejzažne orijentacije u trenu.

SVESTRANO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na razne površine automobila, kuće ili ureda.

SIGURNO: Sigurno i brzo pričvrstite mobilni uređaj na gotovo svaku ravnu i čvrstu površinu jakim ljepilom za automobile.

SNAŽNI MAGNETI: Ekstra snažni neodimijski magneti osiguravaju sigurno držanje vaših uređaja i 100% su sigurni za mobilne uređaje.

OPTIMALNI KUT GLEDANJA: 4-osna, 360 stupnjeva podesiva glava s poboljšanom mekom gumom za zaključavanje za sigurno pozicioniranje i optimalno gledanje iz gotovo bilo kojeg kuta.

PRAKTIČNO: Integrirana kopča za kabel pričvršćuje kabel za punjenje na nosač, a otvoreni dizajn bez postolja omogućuje sigurnu, jednostavnu upotrebu uređaja jednom rukom i pristup svim kontrolama i priključcima.

UKLJUČENO U PAKET: (1) Nosač, (2) MagicPlates, (1) Zaštitna folija, (1) Alkoholna maramica za čišćenje i (1) Korisnički priručnik.

BEŽIČNO KOMPATIBILNO: S pravilnim postavljanjem ploče magneti neće ometati Qi telefone za bežično punjenje.

Tip proizvoda Dodatni pribor za mobilnu telefoniju
Brand Scosche