text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Minecraft Staja za konje 21171IDEK000386918

169,00 kn
Cijena
149,00 kn
Briga za konje u Minecraft™ staji doista je zabavna, ali i opasna! Otvori vrata staje i nahrani 2 konja mrkvama. No pazi! Kosturski jahač juriša u napad na kosturskom konju! Možda želi ukrasti zlat...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.07.2021

Briga za konje u Minecraft™ staji doista je zabavna, ali i opasna! Otvori vrata staje i nahrani 2 konja mrkvama. No pazi! Kosturski jahač juriša u napad na kosturskom konju! Možda želi ukrasti zlatnu mrkvu? Možeš li se obraniti prije nego što dođe vrijeme za slaganje staze s preprekama? Hoće li veliki konj poraziti malog ponija ili će ga dijamantni oklop usporiti?

• Dok djeca uređuju i preoblikuju LEGO® Minecraft™ Staju za konje (21171), otkrivaju beskrajne mogućnosti igre u kojima mogu uživati s poznatim likovima iz Minecrafta. • Djeca koja vole Minecraft™ prepoznat će konjaničke bande, staje i autentične dodatke iz internetske igre Minecraft koji će ih potaknuti na praktičnu igru. • Mogu uživati u raznim načinima igre pretvaranja u ovom raznolikom kompletu. Djeca mogu hraniti konje i brinuti se o njima, složiti stazu s preprekama koje konji mogu preskakati i boriti se protiv kosturskog konjanika. • Praktična replika popularne internetske igrice oduševit će igrače Minecrafta, ali i ljubitelje konja od 8 godina i starije. • Komplet koji se može preoblikovati visok je više od 9 cm, širok 14 cm i dubok 14 cm, pa je savršen za igru, izlaganje i kombiniranje s drugim kompletima iz serije LEGO® Minecraft™. • Uz raznobojnu staju za konje i njezin okoliš dolaze i dodaci iz igre Minecraft™, kao što su bale sijena, zlatna mrkva i dijamantni oklop za konja. • Kompleti za igru iz serije LEGO® Minecraft™ omogućavaju ljubiteljima igre Minecraft da se igraju na novi način uz likove, scene i značajke od maštovite mješavine izdržljivih LEGO kocaka i elemenata. • LEGO® kompleti za slaganje ispunjavaju stroge standarde kvalitete u industriji kako bi bili skladni, kompatibilni te se savršeno spajali i razdvajali svaki put. Tako je još od 1958.

Set sadrži: 241 dijelova
Preporučena dob: 8+ godina

Tema Minecraft
Dobna Granica 8+
Brand LEGO®
Tip proizvoda LEGO Minecraft