text.skipToContent text.skipToNavigation

Kinderfeets piklerov trokut Triple Climber LargeID EK000483745

Kinderfeets piklerov trokut Triple Climber LargeID: EK000483745

Iskoristi mogućnost plaćanja do 36 rata od 7.10. do 5.12.2022. ili do isteka zaliha.

Cijena
2.319,90 kn

307,90 €

Iznimno popularne dječje penjalice robne marke Kinderfeets® oduševit će vašu djecu jer će im pružiti puno kretanja igrajući se njima i na njima, a ujedno će vježbati mo...  Saznaj više

Besplatna dostava

Dostavljamo već od 02.12.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Iznimno popularne dječje penjalice robne marke Kinderfeets® oduševit će vašu djecu jer će im pružiti puno kretanja igrajući se njima i na njima, a ujedno će vježbati motoriku i potaknuti razvoj mašte.

 

Inovativan Piklerov trokut Kinderfeets®

Najveći Piklerov trokut Kinderfeets® ima 3 različite strane za penjanje: zid za penjanje s užadima, s drvenim stepenicama i treću s klasičnim palicama. Sustav za vježbanje Pikler idealan je alat koji poboljšava grubu motoriku, pomaže u izgradnji tjelesne snage, stjecanju samopouzdanja i poticanju mašte. Sve penjalice Kinderfeets® kompatibilne su s ostalima i povezane su sigurnim i učinkovitim sigurnosnim bravama. Povežite elemente u cjelinu i stvorite jedinstveno igralište koje će djetetu omogućiti neograničeno kretanje i istraživanje, kao i nevjerojatne mogućnosti za motorički razvoj vašeg mališana.

 

Aktivno kretanje u domaćem dnevnom boravku

Nevjerojatni dodaci koji diktiraju slobodno i spontano kretanje djeteta, što je neophodno za razvoj motorike, kreativnosti i mašte. Djeca imaju stalnu potrebu istraživati, kretati se i učiti o tome što mogu učiniti njihove ruke i noge. Prekrasni proizvodi Pikler vašem djetetu ne pružaju samo beskrajnu zabavu, već osiguravaju da se vaše dijete stalno kreće, testira svoje sposobnosti i ograničenja te da je svjesno svog tijela, što nije samo dobro za fizičko zdravlje, već utječe i na mentalne i emocionalne sposobnosti, društveni razvoj i doprinosi kreativnosti, umjetničkom izražavanju i mašti.

 

Pomozi mi da uradim sam

Piklerov trokut je dobio ime po Emmi Pikler, mađarskoj pedijatrici koja je na temelju dugogodišnjeg rada s djecom predstavila novu teoriju dječjeg razvoja s načelom da se dijete treba razvijati svojim tempom. Njezino razmišljanje usko je povezano s pedagogijom Marie Montessori, čija je osnovna smjernica fraza „pomozi mi da uradim sam“. Koordinacija i kretanje cijelog tijela usko su povezani s razvojem inteligencije, stoga je bitno da se djeca puno kreću i na taj način otkrivaju svijet oko sebe. Pomoću Pikler proizvoda dijete će moći samostalno otkrivati dimenzije igre, svog tijela i pokretljivosti te na taj način pratiti svoju unutarnju potrebu za učenjem, rastom i testiranjem svojih sposobnosti.

 

Usavršeni proizvodi nizozemske robne marke

Popularni proizvodi za igru gdje je osnovna sirovina priroda. Nizozemska robna marka koja nudi širok izbor sofisticiranih igračaka i proizvoda za unutarnju i vanjsku upotrebu, za djecu svih uzrasta. Novozelandsko drvo, organski pamuk i drugi održivi materijali - samo najbolje za vaše mališane. Igračke koje će potaknuti maštovitu igru i pomoći u vježbanju motoričkih sposobnosti. Kinderfeets igračke izrađene su od odgovorno dobivenih brezovih šperploča i bukovog drva te su idealno i održivo rješenje za sve mališane koji imaju potrebu za mobilnošću i istraživanjem. Obojene su netoksičnim premazima i lakovima na osnovi vode koji čine površine glatkima i jednostavnim za čišćenje.

Tip proizvoda Didaktičke igračke
Brand Kinderfeets
Dobna Granica 1+