text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO ART Karta Svijeta 31203ID EK000399570

LEGO ART Karta Svijeta 31203ID: EK000399570

Besplatna dostava na SVE od 4.7.2022. u 9h do 8.7.2022. u 9h!

Cijena
1.799,00 kn
Jeste li spremni za put oko svijeta? Krenite u pustolovinu uz živopisno umjetničko djelo, kartu svijeta. Usporite i usredotočite se na slaganje vlastite vizije svijeta. Stavite kontinente na njihov...  Saznaj više

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Dostavljamo već od 08.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Jeste li spremni za put oko svijeta? Krenite u pustolovinu uz živopisno umjetničko djelo, kartu svijeta. Usporite i usredotočite se na slaganje vlastite vizije svijeta. Stavite kontinente na njihove stvarne položaje ili prilagodite oceane za svoju viziju svijeta. Dok slažete, udubite se u projekt s pomoću zvučnog zapisa i uživajte u jedinstvenoj turneji oko svijeta. Pribadačama istaknite mjesta koja ste posjetili ili ih želite vidjeti!• Sastavite svijet kako vi želite u kompletu LEGO® Art Karta svijeta (31203) s 1 od 3 jedinstvene kombinacije karte svijeta za slaganje te potpuno prilagodivo, otvoreno iskustvo slaganja.
• Odmorite mozak uz ovaj LEGO® komplet od 11695 dijelova, uključujući 40 ploča za platno na zidu,okvir od kocaka, 2 jedinstvena elementa za vješanje i alat za pločice za jednostavnije promjene.
• Uz komplet se možete prepustiti ljubavi prema putovanjima i kreativnom radu dok se opuštate i punite baterije. Zahvaljujući zvučnom zapisu koji dolazi u kompletu možete obilaziti svijet dok slažete.
• Složite i izložite jedinstvenu kartu svijeta nadahnutu dubinom oceana, punu bogatih, živih boja za pozadinu. Za još više sreće sastavite kartu tako da odražava vaš pogled na svijet.
• Model je visok više od 104 cm, a širok 65 cm. Možete uživati u izazovnoj aktivnosti ili ga pokloniti vama dragom zaljubljeniku u karte koji voli i kreativne projekte.
• Kada otvorite kutiju, zadivit ćete se, a upute u obliku knjižice sadrže smjernice koje će vas voditi kroz opuštajuće i informativno slaganje.
• Kolekcionarski modeli iz serije LEGO® Art savršeni su za odrasle ljude koji ih mogu izložiti na zidu ili polici. Uz njih dobivate iskustvo slaganja koje ispunjava i nov način da pokažete ljubav prema putovanju i samootkrivanju.

Set sadrži: 11695 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina

Tip proizvoda LEGO ART
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema ART