text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Bijela kuća 21054ID EK000322458

LEGO Architecture Bijela kuća 21054ID: EK000322458

Besplatna dostava na SVE od 4.7.2022. u 9h do 8.7.2022. u 9h!

Cijena
729,00 kn
Uživajte u slaganju prave američke ikone: Bijele kuće. Odmorite se od svakodnevnog stresa i napunite baterije dok slažete detaljan arhitektonski model od LEGO kocaka. Ovaj projekt slaganja zadržat ...  Saznaj više

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Dostavljamo već od 08.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Uživajte u slaganju prave američke ikone: Bijele kuće. Odmorite se od svakodnevnog stresa i napunite baterije dok slažete detaljan arhitektonski model od LEGO kocaka. Ovaj projekt slaganja zadržat će vašu pozornost, a možete mu se posvetiti svaki put kada imate vremena. Kada završite, dobit ćete sjajan ukras za kuću ili ured.

• Model Bijele kuće (21054) za izlaganje iz serije LEGO® Architecture predivno prikazuje neoklasični dizajn i sjaj svjetski poznate palače u kojoj su živjeli svi predsjednici Sjedinjenih Američkih Država od 1800.
• Uživajte u LEGO® kompletu za slaganje s detaljima kao što su Izvršna rezidencija, Zapadno krilo, Istočno krilo i kolonade koje povezuju dijelove Bijele kuće te ružičnjak i vrt Jacqueline Kennedy.
• Model se može jednostavno podijeliti na 3 dijela za još bolji pregled arhitektonskih detalja. Tu je i LEGO® kocka s natpisom „Bijela kuća” kako bi model, koji će biti tema mnogih razgovora, bio potpun.
• Ako ste ikad bili u Bijeloj kući na adresi Pennsylvania Avenue 1600, Washington DC ili oduvijek sanjate o tome, volite putovanja, arhitekturu, povijest i dizajn, ovaj je kreativni komplet za slaganje savršen za vas.
• Model za slaganje iz serije LEGO® Architecture visok je 11 cm, širok 47 cm, a dubok 20 cm, što je sjajna veličina ako ga želite izložiti kod kuće ili u uredu. Može biti i odličan poklon za kreativne prijatelje.
• Baterije nisu potrebne, elegantni projekt za samostalnu izradu sastoji se od slaganja Bijele kuće od LEGO® kocaka i zahtijeva vašu potpunu koncentraciju, pa ćete biti opušteni i osvježeni kada završite.
• Sadrži jasne upute, pa čak i novi pripadnici svijeta LEGO® mogu sigurno slagati, a uz njih dolazi i brošura s pričom o Bijeloj kući (Samo na engleskom jeziku. Preuzmite tekst na drugim jezicima sa stranice LEGO.com/architecture).
• Komplet za slaganje za odrasle dio je kolekcije LEGO® modela koji inspiriraju jer su oblikovani za vas, izbirljive kreativce, dok tražite sljedeći projekt za izradu.
• LEGO® kocke za slaganje ispunjavaju najviše standarde industrije još od 1958., što znači da su skladne, kompatibilne i da se jednostavno spajaju i razdvajaju svaki put.
• LEGO® kocke i dijelovi prolaze strogo testiranje kako bi svi kompleti za slaganje ispunjavali najviše standarde sigurnosti i kvalitete, što znači da je minijaturni model Bijele kuće i čvrst i lijep.

Set sadrži 1483 dijela.
Preporučena dob: 18+ godina.
Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 18+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture