text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Architecture Taj Mahal 21056ID EK000386890

LEGO Architecture Taj Mahal 21056ID: EK000386890

Besplatna dostava na SVE od 4.7.2022. u 9h do 8.7.2022. u 9h!

Cijena
799,00 kn
Sastavite najveći arhitektonski izraz ljubavi u predivnom modelu Taj Mahala za izlaganje. Uživajte u bogatom iskustvu slaganja kripte u kojoj Mumtaz i Šah Džahan vječno počivaju skupa. Prikažite au...  Saznaj više

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sastavite najveći arhitektonski izraz ljubavi u predivnom modelu Taj Mahala za izlaganje. Uživajte u bogatom iskustvu slaganja kripte u kojoj Mumtaz i Šah Džahan vječno počivaju skupa. Prikažite autentične detalje, kao što su glavna komora, veličanstveni ajvani, velika kupola, kupolasti paviljoni i minareti.• Bilo da ste bili u Indiji i posjetili Taj Mahal, sanjate o tome ili samo volite putovanja i arhitekturu, ovaj komplet za slaganje savršen je za vas. Osim toga, poseban je poklon za kreativne prijatelje.
• Arhitektonski model za slaganje visok je više od 20 cm, širok 23 cm i dubok 23 cm te je dojmljiv ukras za kuću ili ured.
• U kolekcionarskom kompletu za slaganje od 2022 dijela najvažnije je udubiti se u složeni model i uživati. Poslije ćete se osjećati opušteno, svježe i ponosno na svoj uspjeh.
• Sadrži jednostavne upute, pa i početnici u LEGO® svijetu mogu sigurno slagati, i knjižicu s pričom o Taj Mahalu (Samo na engleskom jeziku. Preuzmite tekst na drugim jezicima sa stranice LEGO.com/architecture).
• Komplet za slaganje LEGO® Architecture Taj Mahal dio je kolekcije visokokvalitetnih LEGO kompleta za slaganje oblikovanih za odrasle koji traže sljedeći praktični, kreativni projekt.
• LEGO® elementi ispunjavaju stroge standarde industrije kako bi se sigurno i snažno spajali.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, grijemo, lomimo, savijamo i analiziramo kako bismo bili sigurni da ispunjavaju stroge globalne standarde sigurnosti.

Set sadrži: 2022 dijelova
Preporučena dob: 18+ godina

Tip proizvoda LEGO Architecture
Brand LEGO®
Dobna Granica 12+
Namijenjeno za Odrasle 18+
Tema Architecture