text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Clown Car Bowsera Jr. – komplet za proširenje 71396ID EK000420135

LEGO Super Mario Clown Car Bowsera Jr. – komplet za proširenje 71396ID: EK000420135

79,00 kn
Cijena
69,00 kn
Poleti visoko u zabavnom kompletu za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™. Pomozi LEGO® Mariju ili LEGO® Luigiju (figure nisu dio kompleta) da pobijede neprijateljskog Bob-omba. Zatim je vrijeme...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.05.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Poleti visoko u zabavnom kompletu za proširenje iz serije LEGO® Super Mario™. Pomozi LEGO® Mariju ili LEGO® Luigiju (figure nisu dio kompleta) da pobijede neprijateljskog Bob-omba. Zatim je vrijeme za polijetanje. Podigni Clown Car Bowsera Jr. u zrak i sakupi što više novčića!

• Zračna akcija u Clown Caru Bowsera Jr. – djeca mogu dodati zračni izazov sakupljanja novčića početnoj stazi LEGO® Super Mario™ u kompletu za proširenje Clown Car Bowsera Jr. 71396.
• Neprijatelj Bob-omb – u kompletu dolazi LEGO® figura Bob-omba za još zabavnije razine od kocaka koje djeca mogu sastaviti.
• Sakupljanje novčića u letu – stavite LEGO® Marija ili LEGO® Luigija (figure nisu dio kompleta) u Junior Clown Car od kocaka i letite uokolo da sakupite novčiće.
• Poklon za djecu od 6 godina i stariju – poklonite ovaj komplet od 84 dijela za blagdan ili kao nagradu djeci od 6 godina i starijoj koja imaju početnu stazu iz serije LEGO® Super Mario™ (71360 ili 71387), potrebnu za igru.
• Model auta od kocaka – Clown Car Bowsera Jr. visok je više od 4 cm, dug 5 cm, a širok 10 cm te se može kombinirati s drugim kompletima iz serije LEGO® Super Mario™.
• Digitalne upute – popratna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, inspirativne ideje i druge mogućnosti. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Neograničene mogućnosti – kolekcionarske igračke iz serije LEGO® Super Mario™ osmišljene su za samostalnu igru ili zabavu s obitelji i prijateljima, imaju neograničene mogućnosti proširenja, preuređivanja i stvaranja jedinstvenih razina.

Set sadrži: 84 dijela.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario