text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Super Mario Paket za energiju – mačak Mario 71372ID EK000328389

LEGO Super Mario Paket za energiju – mačak Mario 71372ID: EK000328389

Cijena
59,00 kn
Daj svojoj LEGO® figuri Marija (ne dolazi u kompletu) vještine mačka Paketom za energiju – mačak Mario. Odjeni LEGO Marija u posebne hlače i kapu da počne mijaukati i presti. Kada nosi ovaj kostim,...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Daj svojoj LEGO® figuri Marija (ne dolazi u kompletu) vještine mačka Paketom za energiju – mačak Mario. Odjeni LEGO Marija u posebne hlače i kapu da počne mijaukati i presti. Kada nosi ovaj kostim, mačak Mario ima posebnu moć hodanja uza zidove i prikupljanja novčića. To je mijautastičan način da se još bolje zabaviš s razinama igre LEGO Super Mario™ koje sam osmisliš!

• Poklonite djeci vještine mačke u igri LEGO® Super Mario™ u Paketu za energiju – mačak Mario (71372), koji sadrži interaktivno odijelo koje se može sastaviti za LEGO Marija (figura ne dolazi u kompletu).
• Dodatak od kocaka odgovara LEGO® figuri Marija s početničke staze Pustolovine s Mariom (71360). Uz njega Mario proizvodi jedinstvene zvukove, a na zaslonu na torzu prikazuje se jedinstvena slika.
• LEGO® figura Marija mijauče i prede kada nosi kostim mačke. Dobiva i posebnu moć hodanja uza zidove i prikupljanja novčića za poboljšanje rezultata igrača.
• Kolekcionarska LEGO® igračka za slaganje od 11 dijelova odličan je rođendanski ili blagdanski poklon za djecu i obožavatelje od 6 godina i starije, uz koji početnička staza Pustolovine s Mariom (71360) i kompleti za proširenje postaju interaktivni.
• Postoje i druge nadogradnje LEGO® Marija za dodavanje početničkoj stazi i kompletima za proširenje, uključujući Paket za energiju – vatreni Mario (71370), Paket za energiju – Mario s propelerom (71371) i Paket za energiju – graditelj Mario (71373).
• Za ovu kreativnu igračku za slaganje nisu potrebne baterije, samo dodajte odijelo LEGO® figuri Marija na početničkoj stazi da biste ga aktivirali. Paket sadrži ilustrirane upute tako da djeca mogu graditi samostalno.
• Besplatna aplikacija LEGO® Super Mario™ donosi upute za slaganje, nadahnuće za kreativne načine igre i siguran prostor za dijeljenje ideja. Pogledajte popis kompatibilnih pametnih uređaja na stranici LEGO.com/devicecheck.
• Kompleti igračaka za slaganje iz serije LEGO® Super Mario™ donose legendarni lik u stvarni svijet. Obožavatelji ih mogu proširiti ili sastaviti na drukčiji način te tako stvoriti beskrajne izazove koje mogu savladati sami ili s prijateljima i obitelji.
• Nisu potrebne moći superzvijezde za spajanje ili razdvajanje LEGO® kocaka! Ispunjavaju najviše standarde industrije kako bismo mogli zajamčiti savršeno, jednostavno spajanje i dosljednu čvrstoću svaki put.
• LEGO® kocke i dijelove bacamo, lomimo, savijamo, grijemo i temeljito analiziramo, tako da možete biti sigurni da svi LEGO kompleti ispunjavaju najviše standarde sigurnosti.

Set sadrži 11 dijelova.
Preporučena dob: 6+ godina.
Tip proizvoda LEGO Super Mario
Brand LEGO®
Dobna Granica 6+
Namijenjeno za Dječake
Tema Super Mario