text.skipToContent text.skipToNavigation

LEGO Technic Batman - Batmobile 42127ID EK000420142

LEGO Technic Batman - Batmobile 42127ID: EK000420142

Besplatna dostava na SVE od 4.7.2022. u 9h do 8.7.2022. u 9h!

Cijena
669,00 kn
Bori se protiv zločina. Obrani pravdu. Zaštiti GOTHAM CITY™. Stvori podsjetnik na legendarni film dok sastavljaš LEGO® Technic BATMAN – BATMOBILE™. Poveži sve detalje dojmljivog automobila, a onda ...  Saznaj više

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Dostavljamo već od 08.07.2022

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bori se protiv zločina. Obrani pravdu. Zaštiti GOTHAM CITY™. Stvori podsjetnik na legendarni film dok sastavljaš LEGO® Technic BATMAN – BATMOBILE™. Poveži sve detalje dojmljivog automobila, a onda donesi filmsku magiju kući i pregledaj sve autentične elemente. Epski model ima mnogo detalja koje treba istražiti, 2 kocke sa svjetlom te motor s 8 cilindara s pomičnim klipovima i plamenom koji se vrti.

• Sastavite BATMOBILE™ – složite sve detalje automobila legendarnog superjunaka u sjajnom kompletu LEGO® Technic BATMAN – BATMOBILE 42127 za djecu i odrasle.
• Kao u filmu BATMAN – autentični model realna je replika BATMOBILEA iz filma iz 2022. u stilu serije LEGO® Technic.
• Gledajte kako auto svijetli – sadrži dvije kocke sa svjetlom koje oživljavaju BATMOBILE™. Crveno svjetlo osvjetljava prozirni motor, a žuto prednju rešetku.
• Mnoštvo funkcija – fora su značajke prednji pogon, stražnji diferencijal, pomični klipovi, plamen koji se vrti te vrata i poklopac motora na otvaranje.
• Idealan za starije od 10 godina – djeca i odrasli koji vole vozila superjunaka uživat će u slaganju modela automobila omiljenog superjunaka. Savršen je ako tražite najbolje poklone za obožavatelje Batmana.
• Stvoren za izlaganje – uživajte u istraživanju brojnih funkcija u popularnoj igrački, a onda je izložite i divite se autentičnom izgledu.
• Savršene mjere – visok je 11 cm, s upravljačem i gornjim plamenovima, dug 45 cm, sa stražnjim plamenom, a širok 17 cm.
• Slaganje koje ispunjava – u svijetu serije LEGO® Technic obožavateljima LEGO kocaka dostupni su napredni modeli za sljedeći izazov slaganja.

Set sadrži: 1360 dijelova.
Preporučena dob: 10+ godina.
Tip proizvoda LEGO Technic
Brand LEGO®
Dobna Granica 10+
Namijenjeno za Dječake
Tema Technic