text.skipToContent text.skipToNavigation

Bilježnica, Paesaggi 100, A4, kvadratići meki uvezID EK000541456

Bilježnica, Paesaggi 100, A4, kvadratići meki uvezID: EK000541456

Cijena
2,54 €

19,14 kn

Bilježnica "Paesaggi 100" u A4 formatu s kvadratićima i mekim uvezom ima sljedeće karakteristike: Veličina: Bilježnica je u standardnom A4 formatu s dimenzijama 21 x 29,7 centimetara. Ova...  Saznaj više

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Bilježnica "Paesaggi 100" u A4 formatu s kvadratićima i mekim uvezom ima sljedeće karakteristike:

Veličina: Bilježnica je u standardnom A4 formatu s dimenzijama 21 x 29,7 centimetara. Ova veličina pruža dovoljno prostora za pisanje, crtanje ili izradu bilješki.

Raspored stranica: Stranice bilježnice imaju kvadratiće koji su jednake veličine i postavljeni na jednakoj udaljenosti jedan od drugog. Kvadratići olakšavaju organiziranje informacija, izradu dijagrama, matematičkih izračuna ili bilo kojeg drugog oblika preciznog crtanja.

Meki uvez: Bilježnica ima meki uvez, što znači da su korice izrađene od mekog materijala poput kartona ili plastike. Meki uvez omogućuje lakše rukovanje bilježnicom, fleksibilnost pri otvaranju stranica i olakšava nošenje bilježnice sa sobom.

Dizajn "Paesaggi 100": Naziv "Paesaggi 100" sugerira da je bilježnica dizajnirana s temom pejzaža. Ovisno o proizvođaču, bilježnica može imati korice s prekrasnim pejzažnim motivima ili unutarnje stranice s dizajnima koji prikazuju različite prirodne krajolike.

Vrsta bilježnice Kvadratići
Format A4
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!