HRVATSKA ZA STOLOM – hrvatski, Ivanka Biluš, Božica Brkan, Cirila RodeID EK000238387
HRVATSKA ZA STOLOM – hrvatski, Ivanka Biluš, Božica Brkan, Cirila RodeID: EK000238387
VIKEND KODOVA: Kupko dijeli kodove za popust!
Akcija traje od 9.5.2025. u 9h do 12.5.2025. u 9h ili do isteka zaliha.
Više saznaj ovdje.
Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!
- Cijena
- 26,54 €
Knjiga, iako predstavlja „cvjetnjak“ hrvatske tradicije, vještine i kulture priređivanja jela, nije samo niz naputaka kako pripremiti dobro i ukusno jelo, već ona želi predstaviti Hrvatsku u različ...
Saznaj više
Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate
Povrat robe moguć unutar 14 dana
Vaš proizvod je dodan u košaricu
Pregled narudžbe
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda.
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na uslugu montaže klima, školske knjige, školski pribor, Dyson uređaje za osobnu njegu te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 9.5. u 9h do 12.5.2025. u 9h.
Knjiga, iako predstavlja „cvjetnjak“ hrvatske tradicije, vještine i kulture priređivanja jela, nije samo niz naputaka kako pripremiti dobro i ukusno jelo, već ona želi predstaviti Hrvatsku u različitim vidovima. Hrvatska za stolom, kako je nazvasmo, nudi bogatu i raznoliku hrvatsku gastronomsku kulturu, ali i sve ono što gastronomiju prati. Dakle, i raznolikost hrvatskih zemalja, njihovu povijest i tisućljetnu kulturnu baštinu kao nezamjenjiv dio hrvatskoga duhovnoga identiteta. Ona progovara i o znamenitim Hrvatima koji su proteklih trinaest stoljeća ugradili sebe i svoje stvaralaštvo u nastojanja da se sačuva i proslavi, unatoč svim protivnostima, nesklonim vremenima i tuđim presizanjima, hrvatsko ime, ime hrvatskoga jezika i naroda, te da se uspostavi, učvrsti i očuva samostalna i demokratska hrvatska država. Hrvatska jela proizašla su iz različitih plodova zemlje Hrvata; i onih kontinentalnih i onih mediteranskih. U toj različitosti ogleda se i raznovrsnost hrvatske kuhinje i bogatstvo njezina stola.
Broj stranica | 192 |