text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington šišač za bradu MB4131IDEK000385626

Remington šišač za bradu MB4131ID:EK000385626

Cijena
599,99 kn
Remington šišač za bradu MB4131 Beard Boss Professional Beard Boss PRO je savršeni šišač za one koji se žele urediti sa stilom. Ima oštrice p...  Saznaj više

Dostavljamo već od 03.11.2021

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Remington šišač za bradu MB4131 Beard Boss Professional

Beard Boss PRO je savršeni šišač za one koji se žele urediti sa stilom. Ima oštrice presvučene titanom, koje su 300%* čvršće od oštrica od nehrđajućeg čelika, pa omogućuje postizanje brzih i ravnomjernih rezultata.

Ima OptiAngle dizajn za maksimalnu udobnost, kontrolu i odlično rukovanje, on klizi preko vašeg lica bez ikakvog napora. Radi bežično, kako bi se njime lagano rukovalo, i može se pohvaliti radom do 50 minuta bez napajanja.

13 podesivih dužina omogućuju prilagođavanje dužine šišanja na vašem trimeru, kako biste kreirali svoj stil. Ove postavke uključuju 0,4 mm i 1 mm, dok koristite samo oštricu, što je idealno za precizno oblikovanje i šišanje. Kada pričvrstite češalj - nastavak, možete birati od 1,5 mm do 18 mm dužine, pa neovisno o Vašem stilu, možete pronaći idealnu dužinu šišanja za postizanje željenog izgleda. Model Professional uključuje i dodatne micro postavke za izgled trodnevne brade od 2 i 2,5 mm za postizanje preciznih rezultata.

Imati njegovanu bradu nije nikada bilo jednostavnije, zahvaljujući Remington Bear Boss Professional šišaču, koji je idealno rješenje za modernog muškarca koji želi biti vladar svojeg vremena i imati potpunu kontrolu nad svojim stilom.

Dodatno 1 godina jamstva uz registraciju na link-u :
https://hr.remington-europe.com/product-registration

Tip proizvoda Aparati za šišanje
Jamstvo 3 god
Brand Remington