text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington komplet za osobnu njegu PG4000ID EK000251337

Remington komplet za osobnu njegu PG4000ID: EK000251337

Najbolja kombinacija!
Uz Mastercard kartice Zagrebačke banke, na zadnjem koraku naplate obračunat će se 10% popusta za prvih 300 kupaca na odabranu ponudu. Vrijedi od 24.6. u 9h do 27.6.2022. u 9h ili do isteka zaliha.

Cijena
279,99 kn
Oštrice presvučene slojem grafita Oštrice se same oštre Glavna oštrica od 30 mm Linearni NEE trimer za obrve, nos i uši Mini brijaći aparat s mrežicom TST Precision trimer za oblikovanje Dvostruki podesivi češalj za bradu i kosu Fiksni nastavci od 1,5 mm & 3 mm  Saznaj više

Dostavljamo već od 28.06.2022

Jamstvo: 3 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

PG4000

 Uz Graphite G4, ništa ne ostavljajte nesređeno. Jeste li umorni od brojnih uređaja koji se gomilaju u vašoj kupaonici? Uz Graphite G4 sada možete uživati u uređivanju dlaka od glave do pete sa samo jednim aparatom. Omogućujući vam stvaranje brojnih personaliziranih stilova, možete skraćivati dlake na tijelu, kreirati definirane i oblikovane linije brade ili čak savršeno konturirati vašu bradu. Grafit omogućuje da aparat glatko klizi vašom kožom i pruža udobnost sa svakim potezom, za uređivanje bez ikakvog napora.
 
Omogućuje vam temeljito brijanje dok je istovremeno nježan prema vašoj koži – čime je uređivanje dlaka na tijelu postalo jednostavno. Oštrice se same oštre i uvijek su spremne za precizan i čist rez. Dakle, nema razloga da ne budete najfinije uređeni. Brinući o vašoj kompletnoj rutini stylinga i uređivanja dlaka od glave do pete, Graphite G4 ima 7 raznovrsnih dodataka za svaku vašu potrebu. Uživajte u dvostrukom podesivom češlju za bradu i kosu od 2 - 20 mm, koji vam omogućuje kreiranje različitih stilova, od kratkih do dugih brada i frizura. Linearni NEE trimer održava obrve te dlačice u nosu i ušima urednima. Kreirajte izgled trodnevne brade pomoću češlja s dužinom skraćivanja na 1,5 mm ili za održavanje dlaka na tijelu upotrijebite češalj od 3 mm.
 
Ako želite kreirati onaj čisti obrijani rub oko svoje brade, možete upotrijebiti Mini aparat za brijanje s mrežicom, kako biste uredili svoj stil. Ako je precizno oblikovanje više u vašem stilu, možete se poslužiti TST Precision trimerom da biste imali mikro dlake. Graphite G4 radi uz električni kabel ili bežično uz 60 minuta rada, za ultimativnu slobodu uređivanja. Omogućujući vam da brinete o sebi gdje god bili, nikada nije bilo lakše „biti svoj na svoj način“. Dajući vam izvanredne performanse s vrhunskim rezultatima, Graphite G4 je rješenje za vašu precizno uređenu verziju.

GLADAK ZA KOŽU

Osobna njega u potpunoj udobnosti. Oštrice s grafitom glatko klize preko kože i imaju vrhove ugodne na dodir koji su nježni prema koži. 

PRECIZNA IZVEDBA

Objedinite vrhunsku udobnost i maksimalnu preciznost. Graphite G4 ima oštrice koje se same oštre, napravljene kako bi vam pružile preciznu izvedbu podrezivanja dlaka svaki put. Ove oštrice omogućuju vam jednostavno šišanje, oblikovanje ili brijanje od glave do pete. 

VIŠE INFORMACIJA
 • Oštrice presvučene slojem grafita – napravljene kako bi glatko klizile
 • Oštrice se same oštre
 • Glavna oštrica od 30 mm – šišač za kosu & bradu
 • Linearni NEE trimer za obrve, nos i uši
 • Mini brijaći aparat s mrežicom
 • TST Precision trimer za oblikovanje
 • Dvostruki podesivi češalj za bradu i kosu (2 -20 mm)
 • Fiksni nastavci od 1,5 mm & 3 mm za kratko ošišane brade & skraćivanje dlaka na tijelu
 • Glave aparata se mogu isprati vodom
 • Premium torbica za pospremanje 
 • 60 minuta rada
 • Vrijeme punjenja: 10 sati
 • Rad s električnim kablom/Bežično
 • LED indikator punjenja

 

Akcija NjegaTijela3
Tip proizvoda Aparati za šišanje
Jamstvo 3 god
Brand Remington