text.skipToContent text.skipToNavigation

Remington sušilo za kosu D5710ID EK000251348

Remington sušilo za kosu D5710ID: EK000251348

Cijena
209,99 kn
2200 W snage / 80 km/h brzina protoka zraka Keramička rešetka s ionima Tanki koncentrator zraka Postavke: 3 topline / 2 brzine Puhanje hladnog zraka za učvršćivanje frizure Ušica za vješanje sušila Stražnja rešetka se lako skida i čisti  Saznaj više

Dostavljamo već od 01.07.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

D5710

S Thermacare Pro 2200 možete brzo osušiti kosu s manje topline*, sa zaštitom koju želite, bez ugrožavanja stila.Ovo snažno, ali nježno sušilo za kosu pruža izvedbu od 2200 W, no s manje topline, što znači da se sušenje vaše kose može izvesti brzo, bez brige o toplinskom oštećenju. Elegantno matirano sušilo za kosu ne samo da izgleda sjajno, već ima i keramičku rešetku s ionima koja osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i pruža antistatički učinak.
To znači da možete jednostavno kontrolirati sušenje kose, što će vam pružiti glatku, sjajnu i zaštićenu kosu. Stražnja rešetka također se može ukloniti i lako se čisti pa održavanje nikad nije bilo lakše.Kliznim podešavanjem možete odabrati između tri postavke topline i dvije postavke brzine, tako da možete otkriti pravu temperaturu i protok zraka za vas. Funkcija hladnog puhanja zraka pomaže vam da fiksirate svoju frizuru kako biste spremno izašli i pokazali svijetu koliko ste ozbiljni.Thermacare Pro 2200: Za vaš cool, sabrani stil.

SNAŽNO, ALI NJEŽNO, S MANJE TOPLINE ZA VEĆU ZAŠTITU

Sušilo od 2000 W s izvedbom sušila od 2200 W znači da se vaša kosa suši brzo, no s manje topline - pomažući vam zaštiti vašu kosu tijekom oblikovanja.
 
KERAMIČKA REŠETKA S IONIMA PRUŽA RAVNOMJERNU TOPLINU I ANTISTATIČKU KONTROLU

Recite zbogom stršećim vlasima i pretjerano tretiranim dijelovima kose. Ravnomjerna distribucija topline u kombinaciji s antistatičkim svojstvima omogućuje vam postizanje završnog sjaja, svaki put.

INFORMACIJE O PROIZVODU

  • 2200 W snage / 80 km/h brzina protoka zraka
  • Snažno, no nježno sušilo od 2000 W; s jednakom brzinom sušenja kao sušilo od 2200 W, ali s manje topline za veću zaštitu.
  • Keramička rešetka s ionima za ravnomjernu raspodjelu topline i antistatičkim učinkom
  • Tanki koncentrator zraka
  • Klizno podešavanje za odabir postavki s 3 topline / 2 brzine 
  • Puhanje hladnog zraka za učvršćivanje frizure
  • Ušica za vješanje sušila
  • Stražnja rešetka se lako skida i čisti 

*vs. a standard Remington 2200W dryer

Akcija NjegaTijela3
Tip proizvoda Sušila za kosu
Jamstvo 2 god
Brand Remington
Snaga 2200 W