text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Gorenje hladnjak NRS9181VXIDEK000229889

Cijena
7.999,99  kn
Gorenje hladnjak NRS9181VX Energetski razred: A+, Total NoFrost, Dimenzije aparata (ŠxVxD): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm, Dizajn/Boja:: Nehrđajući čelik, Inverterski kompresor, Dispenzer za hladnu vodu,...

Jamstvo: 5 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 29.09.2020

Gorenje hladnjak NRS9181VX Energetski razred: A+, Total NoFrost, Dimenzije aparata (ŠxVxD): 90,8 × 179,3 × 72,4 cm, Dizajn/Boja:: Nehrđajući čelik, Inverterski kompresor, Dispenzer za hladnu vodu, Priključak za vodu: Rezervoar, Prostor za zamrzavanje: 2 ladice, 3 police u vratima zamrzivačkog dijela, 5 staklenih polica, Obujam rashladnog dijela: bruto/neto: 381 / 365 l, Obujam zamrzivačkog dijela: bruto/neto: 224 / 167 l, Tip zaslona: LED zaslon, Zvučni signal za predugo otvorena vrata, LED unutrašnje osvjetljenje na stropu, Žičani nosač za boce, Police na vratima hladnjaka: 5 polica na vratima, Posuda za povrće: 2 posude za povrće, Fleksibilna posuda za jaja, FreshZone ladica
_products/features/icon - XtraSpace

XtraSpace

Praktični i prostrani
Učinkovito dizajnirana unutrašnjost donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će smanjiti česte odlaske u nabavku. Hrana se može pohraniti i jednostavno organizirati na staklenim policama, u velikim ladicama ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno vidjeti što je sve dostupno čime ćete smanjiti bacanje hrane.
 
 
_products/features/icon - SensoTech

SensoTech

Napredno upravljanje pomoću LED zaslona
Velik i pregledan LED zaslon omogućava brzo i lako upravljanje i namještanje temperature. Funkcije poput FastFreeze i HolidayMode mogu se uključiti jednostavnim dodirom. U slučaju iznenadnog povećanja temperature u hladnjaku, ugrađeni alarm odmah će vas upozoriti.
 
_products/features/icon - BottleHolder nosač za boce

BottleHolder nosač za boce

Pravo mjesto za vaše boce i limenke
S praktičnim nosačem vaše će boce i limenke biti lako dostupne i neće zauzimati prostor koji sada možete koristiti za pohranjivanje drugih namirnica.
 
 
 

Program EcoMode

Štedi dok niste kod kuće
U slučaju duljeg izbivanja ili godišnjeg odmora, hladnjak je moguće podesiti za rad u EcoMode sustavu, odnosno u sustavu s ekonomičnom potrošnjom električne energije, budući da su
vrata hladnjaka stalno zatvorena.
 

NoFrost Plus

Bez zamornog odleđivanja
Jedan od najboljih sustava hlađenja na tržištu, ugrađen u zamrzivački dio, sprječava nakupljanje leda i inja. Kao rezultat, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje bit će učinkovitije iskorišten. Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći pri održavanju vašeg zamrzivača čistim i urednim.
 
 

FastFreeze

Brzo zamrzavanje
FastFreeze funkcija omogućava zamrzavanje hrane na temperaturi od -24°C kako bi se sačuvalo što više hranjivih tvari u namirnicama. Nakon 48 sati funkcija se automatski isključuje, a prostor zamrzivača vraća se na ranije namještenu temperaturu.
 

MultiFlow 360°

Idealna mikroklima na svakoj polici
Ventilacijski sustav MultiFlow 360° ravnomjerno distibuira zrak u rashladnom dijelu kako bi osigurao optimalno kruženje zraka i najbolje uvjete za čuvanje vaših namirnica.

Inverterski kompresor

Pouzdan, tih i dugotrajan
Inverterski kompresori su tiši, dugotrajniji i troše manje električne energije u usporedbi s konvencionalnim kompresorom. Brže i bolje se prilagođavaju na temperaturne promjene u hladnjaku, primjerice, kada se otvaraju vrata, što znači da su smanjene fluktuacije u temperaturi i da su uvjeti čuvanja namirnica puno bolji.
 
 

Ledomat s dispenzerom za vodu

Bez potrebe za filterom ili dovodom vode
Ledomat s dispenzerom za vodu kojim se upravlja na dodir omogućava uživanje u hladnoj vodi, drobljenom ledu ili kockama leda a bez potrebe povezivanja hladnjaka na dovod vode. Zahvaljujući svom uskom dizajnu, ne zauzima previše prostora u unutrašnjosti hladnjaka.
 

HomeBar

Napitci i grickalice na dohvat ruke
Vrlo korisna manja vrata na glavnim vratima hladnjaka omogućavaju brz pristup polici s napitcima i grickalicama bez otvaranja vrata hladnjaka. Ova korisna opcija pomaže i pri uštedi energije, jer hladan zrak ne izlazi iz cijelog hladnjaka prilikom otvaranja manjih HomeBar vrata.
 

HolidayMode

Ušteda energije
Način rada HolidayMode prilagođava temperaturu u zamrzivaču i hladnjaku na način da smanji potrošnju električne energije i svede je na mimimum kada se hladnjak ne koristi duži vremenski period. Primjerice, kada uživate u svom godišnjem odmoru.
 

LED osvjetljenje

Dobro raspoređeno i ekonomično osvjetljenje
LED osvjetljenje u hladnjaku omogućava odličnu i vrlo učinkovitu osvjetljenost jer ima duži životni vijek i troši znatno manje električne energije u usporedbi sa konvencionalnim žaruljama.
 

FastFreeze

Brzo zamrzavanje
Zamrzavate velike količine namirnica? Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24°C kako bi sačuvala minerale u hrani i zadržala kvalitetu hrane. Nakon isteka otprilike 26 sati, ova funkcija će se automatski isključiti i temperatura u zamrzivaču će se vratiti na inicijalno namještenu temperaturu.
Način hlađenja No Frost
Tip uređaja Side by side
Visina 179.3 cm
Postavljanje proizvoda Samostojeći
Širina 91 cm
Energetska klasa A+
Brand Gorenje
Jamstvo 5 god
Tip proizvoda Hladnjaci
Akcija GorenjeHlad