text.skipToContent text.skipToNavigation

Status aparat za vakumiranje HOMEVAC (HV500)IDEK000256546

Cijena
849,99 kn
Status aparat za vakumiranje HOMEVAC (HV500) HomeVac je kućanski aparat za vakuumiranje i varenje vrećica i vakuumskih posuda. Namijenjen je korisnicima kojima je jednostavnost imperativ i ne vakuu...

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 30.04.2021

Status aparat za vakumiranje HOMEVAC (HV500) HomeVac je kućanski aparat za vakuumiranje i varenje vrećica i vakuumskih posuda. Namijenjen je korisnicima kojima je jednostavnost imperativ i ne vakuumiraju svakodnevno veliku količinu namirnica, a svejedno zahtjevaju kvalitetno pohranjene namirnice. Preporučujemo ga manjim domaćinstvima koji pohranjuju u vrtu uzgojno povrće i izrađuju manju količinu suhomesnatih proizvoda. Snaga 185W. Elektronika je prilagođena za 10 000 vakuumiranja

Opis

Tražite način kako uštedjeti vrijeme i novac kod kupovanja hrane? Više puta tjedno posjećivanje trgovina vam oduzme previše vremena? Rješenje je u vakuumskom pohranjivanju kupljene hrane.

Vakuumski aparat Homevac: vakuumsko pakiranje hrane

Hrana, ispostavljena zraku, podložena je propadanju jer bakterije za rast i razvoj trebaju kisik. S vakuumskim pakiranjem odstranite kisik te time spriječite truljenje, plijesan, užeglost te gubitak okusa, vitamina i aroma – bez dodavanja konzervansa ili drugih (štetnih) dodataka. Vakuumiranje je najprirodniji način produživanja postojanosti hrane.

Vakuumski aparat Homevac zunaj na mizi
HomeVac vakumirka je najbolji odabir za kućanstva, koja su svjesna dragocjenosti hrane.

Kako uštedjeti kod kupnje hrane?

Kupite veće količine namirnica po akcijskim cijenama, vakuumsko ih pohranite te si tako pripremite zalihe koje će nadomjestiti svakodnevni odlazak u trgovinu. Vakuumski aparat  Homevac i vakuumska pomagala su sve što trebate za sprječavanje propadanja hrane u svom kućanstvu. Pobrinuti ćete se za namirnice u smočnici i hladnjaku te za ostatke jela. Izaberite jedinstveni set vakuumskih pomagala na tržištu koji uz vakumirku i folije za vakuumiranje sadrži i dvije vakuumske posude, univerzalni vakuumski poklopac, ručnu vakuumsku pumpu i zatvarač Fresh Stick za vrećice.

 

Kako najsigurnije pohraniti ostatke ručka?

Ne volite pohranjivati ostatke ručka jer se bojite da bi svojim bližnjima ponudili pokvarenu hranu? Ako ostatke zavakuumirate te pohranite u hladnjaku ili zamrzivaču, možete biti bez brige. Namirnice su u vakuumu zaštićene od bakterija jer te nemaju kisika, koji im je potreban za razvoj. Skuhajte veće količine bolonjez ili drugog umaka te ih pohranite u vakuumskoj posudi. U hladnjaku će počekati do kraja tjedna, a vi ćete imati ručak za gladnu obitelj pripremljen za manje od pola sata.

 

Zašto izabrati vakuumski aparat Homevac HV500?

Vakuumirka HV500 je učinkovita, a kompaktna i jednostavna za upotrebu. Idealna je za gradske obitelji koje vakuumiraju urod s vrta ili tržnice te manje količine suhomesnatih proizvoda. Idealan odabir kad je kvaliteta hrane na prvom mjestu!

Vakuumiranje čvrstih i suhih namirnica je potpuno pojednostavljeno s funkcijom automatskog vakuumiranja. Za vas to znači vakuumiranje s jednim pritiskom na gumb. Aparat isisa zrak i zavari vrećicu pri postignutom podtlaku od –750 mbar.

Za osjetljive namirnice kao što su svježe meso, gljive i meko voće upotrijebite tz. ručno vakuumiranje. U tom slučaju pratite proces vakuumiranja i zaustavite isisavanje zraka kad počne tekućina po vrećici puziti prema aparatu odnosno prije nego se vrećica stisne toliko da bi oštetila mekane namirnice. Aparat na kraju vrećicu zavari i namirnica je pripremljena za u smočnicu ili zamrzivač.

vakuumiranje mesnih kroglic z vakuumskim aparatom HomeVac 500
SAVJET! Za lakše vakuumiranje gljiva, malina, jagoda, svježeg mesa i druge hrane kod koje postoji mogućnost usisavanja tekućine u aparat, preporučamo da ih na kratko zamrznete i tek onda zavakuumirate. Ako to nije moguće, u vrećicu (između namirnice i mjesta varenja) položite papirnati ubrus koji će upiti suvišnu tekućinu.

 

Vakuumiranje vlažnih namirnica bez štete na aparatu

Zabrinuti ste da će vakuumski aparat Homevac HV500 usisati tekućinu pri vakuumiranju svježeg mesa? Bez brige, za takve propuste pobrine se preventivni spremnik tekućine. Iako vam tekućina uđe u aparat neće oštetiti motora ako brzo isklopite aparat iz struje i ispraznite posudicu na dnu aparata. Za detaljnije upute pročitajte upute za upotrebu te se pridržavajte savjeta za vakuumiranje vlažnih namirnica.

 

Zavakuumirajte bilo koju staklenku ili posudicu u svojoj kuhinji

Ne bacajte ostatke salata, marmelade ili frapeja. S univerzalnim vakuumskim poklopcem možete zavakuumirati sve posude, šalice ili čaše promjera do 13 cm. Poklopac namjestite na posudu s ravnim rubom i ispumpajte zrak s vakuumskim aparatom ili ručnom vakuumskom pumpicom. Time im produžite rok trajanja jer s vakuumom usporite oksidaciju, sušenje, plijesan i propadanje hrane.

Svakodnevno vakuumiranje posuda bez aparata

Kad želite na brzinu zavakuumirati posudu ili vakuumski poklopac, upotrijebite ručnu vakuumsku pumpicu Status koja je tako mala da ju možete imati uvijek pri ruci. Vakuumski aparat pospremite u ormar dok ne dođe vrijeme za vakuumiranje većih količina namirnica.

Kako ponovno nepropusno zatvoriti vrećicu za vakuumiranje bez varenja?

Za zatvaranje svih vrsta vrećica upotrijebite zatvarač Fresh Stick dužine 22 cm koji nepropusno zatvori ambalažu različitih namirnica, od kave i čipsa do otvorenih vakuumskih vrećica koje ćete vratiti u zamrzivač ili namjeravate njihov sadržaj potrošiti u dan ili dva. Zatvarači vodonepropusno zatvore vrećice, zato čips i keksi ostanu hrskavi, a kava puna arome. Pobrinu se i za čistoću vaših ladica – nema više rastresenih zrna palente i šećera koji privlače moljce.

Vakuumski aparat Homevac HV500: garancija

Vakumirka HV500 je proizvedena u Sloveniji i ima dvogodišnju garanciju.

Maksimalna snaga vakumiranja 750 mbar
Brand Status
Jamstvo 2 god
Tip proizvoda Aparati za vakumiranje