text.skipToContent text.skipToNavigation

iRobot robotski usisavač Roomba i7 (i7158)ID EK000255700

iRobot robotski usisavač Roomba i7 (i7158)ID: EK000255700

Cijena
5.198,00 kn
Wifi: Da Mokro usisavanje: Ne Kapacitet baterije: - Mapiranje prostora: Da Zapremnina posude za prašinu: -  Saznaj više

Dostavljamo već od 04.07.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

i7158
Dugoiščekivana nova premium i serija iRobot Roombe napokon je stigla na hrvatsko tržište i donijela niz inovacija u robotskoj industriji. Nova premium i serija se sastoji od Roomba i7 i Roomba i7+. Roomba i7 uključuje robotski usisavač, dok Roomba i7+ uključuje dodatno i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.
i7 (i7158) može se pohvaliti i novom Smart Mapping tehnologijom. Naime, ova vrhunska tehnologija omogućuje joj pamćenje rasporeda Vašeg doma i čišćenje po prostoriji ili katu. Bez obzira radi li se o kuhinji, dnevnom boravku ili spavaćoj sobi ili čak prvom, drugom ili trećem katu, omogućuje Vam čišćenje zadane prostorije i određivanje vremena čišćenja.

Za čišćenje još većeg broja različitih površina, Roomba i7 (i7158) predstavila je i poboljšane dvojne gumene četke. Uz premium trofazni sustav čišćenja, one su tajna njenog moćnog čišćenja. Ako tome dodamo kontrolu s Vašeg pametnog telefona, čišćenje doista postaje prilagođeno Vama.
 
Glavne prednosti Roombe i7
 • Pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja.
 • Zna Vašu kuhinju iz dnevnog boravka - Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam određivanje točne prostorije i vremena čišćenja.
 • Uživajte u hands-free upravljanju uz Alexu / Google asistenta - bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 Vas rješava posla Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.
 • Naš premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja koristi dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisnu funkciju s 10X većom usisnom snagom* izvlači zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala. 
  * U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600.
 • Dirt Detect™ senzori prepoznaju područja koncentrirane prašine i navode robota na detaljnije čišćenje.


Ključne funkcije iRobot Roomba i7:
 
 
 
Promijenite način na koji čistite - zauvijek. 
Roomba® i7 uči, pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologija omogućuje Vam određivanje točne prostorije i vremena čišćenja. Zahvaljujući premium trofaznom sustavu čišćenja, dvojnim gumenim četkama za različite površine i 10X većoj usisnoj snazi, nova Roomba i7 čisti različite površina Vašeg doma. 
* U usporedbi s Roomba® AeroVac™ sustavom serije 600
 
 
 
Već 25 godina ekspertize i inovacije na području robotike

Kao rani pionir robotike, iRobot je osnovan 1990. godine s vizijom stvaranja praktičnih robota. Danas dizajniramo i gradimo inovativne kućne robote, uključujući Roomba robotski usisavač i Braava robotskih perača. Ali naša tehnologija ne radi se samo o robotima. Radi se i o Vama - i pronalaženju boljih načina da Vam pomogne učiniti više.
 
 
 
Zna najbolji način čišćenja svake prostorije 
Patentirani iAdapt® 3.0 navigacijski sustav s vSLAM® tehnologijom omogućuju Roomba® robotskom usisavaču lako i efikasno navigiranje Vašim domom. Robot stvara vizualne oznake kako bi obilježio gdje je bio i gdje još treba čistiti.
 
 
 
Razlikuje Vašu kuhinju od dnevnog boravka
Koristeći Imprint™ Smart Mapping tehnologiju, Roomba i7 pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se, određujući najbolji način čišćenja svake prostorije. Pamti čak i planove više katova, te zna koju kartu upotrijebiti bez obzira o kojem se katu radi.
Automatski se puni po potrebi i nastavlja s čišćenjem - dok ne obavi posao.
 
 
 
“Roomba®, očisti mi kuhinju” Bez obzira na to radi li se o neredu u kuhinji ili čitavom katu Vašeg doma, Roomba® i7 robot Vas rješava posla. Kontrolirajte koja je prostorija očišćena i kada koristeći Vaš glas* ili iRobot HOME aplikaciju.
*Kompatibilno s uređajima na kojima je omogućena Alexa i Google asistent. Amazon, Echo, Alexa, i srodni logotipovi zaštitni su znakovi Amazon.com-a, Inc-a. i suradnika. Google Home je zaštitni znak Google LLC-a.
 
 
Podiže, usisava i filtrira - s 10X većom snagom* 
Prljavština i prašina ne mogu se sakriti od trofaznog sustava čišćenja. Posebno dizajnirana četka za brisanje kuteva, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija napadaju sve, od malih čestica do velikih ostataka na vašim tepisima i tvrdim podovima. 
* U usporedbi s AeroVac™ sustavom Roomba®serije 600
 
 
 
Dvojne gumene četke znaju što je timski rad 
Umjesto četka s dlačicama koje se savijaju i propuštaju puno prljavštine, naše jedinstvene dvojne gumene četke grle različite podne površine, ostajući u bliskom kontaktu s drvom i tepisima, kako bi temeljito očistile Vaše podove. Posebno su dizajnirane za čišćenje dlaka s Vaših podova bez zapetljana. Drugim riječima, lakše održavaju Vaše podove slobodnima od dlaka svaki dan.
 
 
 
Dovodi prašinu do ruba 
Četka za brisanje rubova posebno je dizajnirana pod kutem od 27 stupnjeva kako bi odvojila nečistoću od rubova i kuteva i uspješno je usisala s Vaših podova.
 
 
 
Čisti ono što vidite, filtrira ono nevidljivo 
Visoko učinkovit filter hvata 99% plijesni, peludi, grinja te psećih i mačjih alergena.
 
 
 
Detektiv za prašinu koji radi za Vas 
Dirt Detect™ senzor pronalazi najprljavija područja Vašeg doma i navodi robota na njihovo detaljnije čišćenje. Prilagodljiva glava za čišćenje automatski prilagođava svoju visinu kako bi efektivno očistila tepihe i tvrde podloge.
 
 
 
Ispire se do čistoće 
Održavanje Vašeg Roomba® robotskog usisavača nikad nije bilo lakše. S perivim spremnikom, jednostavno isperite zaostalu prašinu i prljavštinu..
 
 
 
 
 
 
O iRobotu
iRobot®, vodeći proizvođač robota za kućnu uporabu, razvija i proizvodi robote koji omogućuju ljudima da rade više kod kuće i izvan kuće. iRobot je stvorio kategoriju robota za čišćenje doma kada je 2002. godine predstavio Roomba® robotski usisavač. Danas je iRobot globalna tvrtka s više od 25 milijuna prodanih robota diljem svijeta. Proizvodi iRobot, uključujući Roombu i obitelj robotskih perača Braava®, temelje se na tehnologijama i naprednim konceptima u području čišćenja, pranja i navigacije. Inženjeri tvrtke iRobot grade ekosustave robota i tehnologije za stvaranje pametnog doma.
 
 
Za koga?
Robotski usisavač iRobot® Roomba® i7 (i7158) robotski usisavač pamti plan Vašeg doma i prilagođava mu se. Koristeći Imprint ™ Smart Mapping tehnologiju, robotski usisavač Roomba® i7 pamti različite tlocrte i nazive prostorija, a korisnici mogu upravljati čišćenjem putem aplikacije iRobot HOME za čišćenje određenih prostorija. Premium AeroForce™ trofazni sustav čišćenja, dvojne gumene četke za različite površine i Power-Lifting usisna funkcija s 10X većom usisnom snagom izvlače zavučenu prljavštinu, ostatke i životinjsku dlaku gdje god se skrivala.
 
 
tehnička specifikacija
 • Čisti parkete, linoleume, tepihe i tvrde površin
 • Pogodno za domove s kućnim ljubimcima
 • Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt 3.0
 • ARM procesor prestižne marke
 • Čišćenje tehnologijom AeroForce
 • Bočni sustav za čišćenje ugla i uz zidove Follow wall
 • ANTITANGLE sustav, koji sprečava zapetljavanje žice i resica tepiha
 • Akustični i optički otkrivanje nečistoća Dirt Detect 2. generacije
 • Automatsko punjenje bazne postaja
 • Funkcija vremena za programiranje čišćenja
 • Funkcija virtualni zid/halo s dvojnim djelovanjem
 • Filtriranje – visokoučinkoviti filter koji zadržava do 99% prašine veličine do 0,7 mikrona
 • Profilirani branik sa laganim dodirom
 • Indikator punog koša za smeće
 • Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
 • Čisti cijeli kat Vašeg doma
 • Pamti do 10 tlocrta
 • Litij-ionska baterija
 • Vrijeme rada 75 min, nakon toga se puni i po potrebi nastavlja s radom
 • Vrijeme punjenja 3 sata
 • Dimenzije ( mm ) 351 x 92
 • 4 kg težine
 
 Ne znate kojeg iRobota odabrati?
Odlučujete se za kupnju Roombe, a čini vam se da se ne možete snaći unutar svih modela koje nudi iRobot? Što znače oznake npr. 671, 895, 980? Više o razlikama modela iRobota pronađite u dokumentima.

 

Akcija irobot1
Tip proizvoda Robotski usisavači
Jamstvo 2 god
Brand iRobot
WiFI ugrađen Da
Mokro usisavanje Ne