text.skipToContent text.skipToNavigation

Foster Big Bowl 1561 200 sudoper + Aquasanita Sabia slavinaID EK000305993

Foster Big Bowl 1561 200 sudoper + Aquasanita Sabia slavinaID: EK000305993

Iskoristi mogućnost plaćanja do 24 rate!

Cijena
204,30 €

1.539,30 kn

Sudoperi i slavine FOSTER relativno su nova robna marka na hrvatskom tržištu. Ovaj ekskluzivni proizvođač sudopera i aparata za opremanje kuhinja, jedan je od najboljih talijanskih proizvođača u to...  Saznaj više

Besplatna dostava

Jamstvo: 10 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Sudoperi i slavine FOSTER relativno su nova robna marka na hrvatskom tržištu. Ovaj ekskluzivni proizvođač sudopera i aparata za opremanje kuhinja, jedan je od najboljih talijanskih proizvođača u tom segmentu. Kada dizajniramo kuhinju, vrlo je bitno kreirati mjesto za pranje posuđa prilagođeno potrebama korisnika. Zapravo, statistike pokazuju da najviše vremena u kuhinji trošimo na pripremu i pranje namirnica ili posuđa. Za svaki tip sudopera (varen ili prešan) i cjenovni razred, FOSTER koristi nadprosječnu debljinu lima u odnosu na ostale proizvođače. Kao rezultat te činjenice i dugogodišnjeg iskustva u izradi sudopera, FOSTER je u stanju izraditi čvrste sudopere jedinstvenog dizajna.
FOSTER VRIJEDNOSTI
Poštovanje prirode i ljudi oko nas. Fosterova misija je dizajnirati i proizvoditi, isključivo u Italiji, kuhinjska pomagala, pomno proučavana kako bi poboljšali funkcionalnost, sigurnost i ergonomiju u kuhinji. Cilj je također osigurati kontinuirani tehnički i tehnološki razvoj koji može svakodnevno predložiti kupcima proizvode apsolutne učinkovitosti, visoke kvalitete i pristupačne cijene.
Bitni faktori za uzeti u obzir kada biramo sudoper su:
kvaliteta i završna obrada
proizvođačeva garancija
oblik i veličina sudopera
dodatna oprema (uključena uz sudoper ili raspoloživa za narudžbu)

KVALITETA
Ljubitelji savršenstva žele vidjeti kako se ona odražava u svakom detalju i stvara skladan okoliš. Foster posebno vodi brigu o materijalima koje koristi i koji mogu pružiti najbolju izvedbu. Cijeli raspon Forest sudopera je izrađen sa AISI 304 - (18/10) plemenitim čelikom. Zahvaljujući visokim postotcima kroma i nikla koji sadrži, daje posebno svijetlu obradbu, iznimno su čvrsti i apsolutno otporni na hrđu i koroziju.

Načini ugradnje FOSTER sudopera
Metode kojima se možemo poslužiti kako bi ugradili sudoper u radnu ploču, postale su izuzetno opširne i stalno se razvijaju. FOSTER je prvi proizvođač sudopera koji je na tom području proveo brojna istraživanja i te podatke iskoristio za prilagođavanje svog proizvoda krajnjem korisniku. Upravo zbog toga, FOSTER nudi najopsežnije završne obrade rubova na tržištu, u varijantama poravnate ugradnje, ravnog ruba i podgradnje.

Big Bowl seriju krasi velik broj kvalitetnih modela kojima je glavna zadaća ponuditi veliku zapremninu bazena, kako bi korištenje u velikim obiteljima bilo što jednostavnije.
Modele Big Bowl možete odabrati u kvadratnoj ili blago zaobljenoj formi, s različitim varijantama rubova za ugradnju.
Sudoper Foster Big Bowl 1561200:
Materijal: Plemeniti čelik
Ormarić za ugradnju: 60 cm
Dubina bazena: 195 mm
Pozicija bazena: Reverzibilan
Montaža: Na radnu ploču
Rupa za slavinu: Ne
Promjer izljeva: 3,5"
U isporuci: Odvodna garnitura

Slavina Aquasanita Sabia: Kvalitetna slavina sa 5 godina garancije odlično će pristajati uz Big Bowl seriju sudopera.
Slavina je visokotlačna (dvije priključne cijevi).
Tip proizvoda Sudoperi
Brand Foster
Jamstvo 10 god
Boja Inox
Širina 50 cm
Dubina 19.5 cm
Dužina (cm) 86 cm
Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi! Kupite proizvod i ostavite recenziju!