text.skipToContent text.skipToNavigation
KETTLER traka za trčanje Alpha Run 200IDEK000327402

9.599,00 kn
Cijena
8.999,00 kn
Dimenzije gazne trake: 135x47cm | Snaga motora: 2,5 KS | Max. brzina: do 18 km/h | Max. nosivost: do 130 kg | 32 programa vježbanja | Aplikacija KETTMAPS |

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 26.11.2020

Nove trake za trčanje Kettler predstavljaju revolucijo među trakama za trčanje.


Kettler naime po prvi put upotrebljava energetske elemente za izgradnju takvih traka. Na poklopac od trake smješteni su energetski elementi, koji uz trčanje vračaju udarac i tako postaju energetska traka.


Prednosti energetske trake


1. Življi, brzi i uspješniji


Zahvaljujući efektu vračanja, na novoj se traki za trčanje može trčati brže i dinamičnije. Povećat će se aktivnost mišića, što znači da možete ciljano ojačati mišiće nogu. Trčanje na energetskim stazama je tako još efikasnije.


2.  Optimalna apsorpcija opreka i veća trajnost.


Energetski elementi imaju izuzetnu strukturu i izniman apsorpcijski kapacitet koji omogućava da se materijal površine te trčanje uvijek vrati u osnovno stanje i da ne stane krhak (čak posle nekoliko godina upotrijebe).


 3. Izuzetno tihi rad


Tiho djelovanje motora doprinosi mirnomu radu,  zbog kojeg je traka pogodna i za upotrebu u stanu ili apartmanu.


4. Visok kapacitet motora  - velika površina za trčanje


Nove trake za trčanje Kettler opremljene su dugotrajnim motorima visokog kapaciteta te nude duge i široke površine za trčanje.


5. Ergonomsko oblikovan upravljač


Sve trake za trčanje Kettler opremljene su prekidačem sa strane upravljača (+- tipke za podešavanje brzine) i senzorima za puls. Tako vam je sve na dohvatu ruke.


6. Udobnost za vrijeme trčanja


Kettler trake za trčanje vam za vrijeme trčanja nude udobnost – ugrađeni ventilatori će vas rashladiti, a ugrađeni zvučnici će vam omogućiti slušanje omiljene muzike. Svaka traka opremljena je nosačem tablet računala te ima s lijeve i s desne strane držač za bocu.


7. Nov kokpit – uređen kao nikada prije


Pregledan zaslon s različitim tipkama  omogućava jednostavno preklapanje među funkcijama i vježbama. Kettler razvio je različite prikaze zaslona, čime možete birati među tri različita prikaza.


Sve traka za trčanje Kettler nude Bluetooth povezivanje, tako da možete traku bez problema proširiti različitim programima za vježbu. Na svim Kettler trakama možete upotrebljavati aplikaciju KETTMAPS, koja će vam pomoći proširiti vježbu.


Kettler Track S4  traka je visokog kapaciteta namijenjena kućni upotrebi. Traka ima brojnu dodatnu opremu, uključujući kompjuter s LCD zaslonom. Traka ima 2.5 HP motor47 x 135 cm široku i dugu površinu za trčanje.


LCD zaslon 132x85mm prikazuje dosta korisnih informacija , kao što su brzina, vrijeme, udaljenost, potrošnja energije, puls. Traka osim toga ima i senzore za puls na ročajima i kotače za lakše premještanje. Uz sve to rad trake Kettler Track S4 izuzetno je tih. Maksimalna brzina je 18 km/h. Zbog sigurnosnog ključića, Kettler Track S4 traka je sigurna za upotrjebu.


Osim toga kompjuter  pruža raznolike programe za vježbu.

Dimenzije površine za trčanje (širina) 47 cm
Dimenzije površine za trčanje (dužina) 135 cm
Programi vježbanja 32
Sklopiv Da
Stupanj nagiba 12 %
Maksimalna nosivost 130 kg
Težina sprave 87 kg
Funkcije kompjutera Brzina (km/h), prijeđena udaljenost (km), vrijeme, potrošnja kalorija, mjerenje pulsa (broj otkucaja srca), trenutni program vježbanja
Kotači za transport Da
Mjerenje pulsa Da
Maksimalna brzina 18 km/h
Snaga motora 2.5 KS
Jamstvo 2 god
Brand Kettler
Tip proizvoda Trake za trčanje