text.skipToContent text.skipToNavigation

Garmin Quatix 7 Sapphire AMOLED 47mm, 010-02582-61, pametni satID EK000459387

Garmin Quatix 7 Sapphire AMOLED 47mm, 010-02582-61, pametni satID: EK000459387

Ovaj vikend odigraj ASA iz rukava.
Kupko dijeli kodove za popust. Saznaj više.
Akcija traje od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca.

Najniža cijena u prethodnih 30 dana
7.890,00 kn
Cijena
7.699,00 kn
ISCRTAJTE SVOJ RAJ NA VODI I KOPNU Multisport GPS pametni sat quatix® 7 – Sapphire Edition sa svijetlim AMOLED zaslonom opremljen je svim funkcijama koje ...  Saznaj više

Dostavljamo već od 19.08.2022

Jamstvo: 2 god

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

As iz rukava - promo kodovi
Ekskluzivno za postojeće i nove newsletter pretplatnike Kupko dijeli po 4 promo koda* koji vrijede i na akcijske cijene za prvih 1.000 kupaca!
Ako još nisi, PRIJAVI SE OVDJE i osiguraj svoje promo kodove!
*Svaki kod moguće je iskoristiti jednom po korisniku, jedan po narudžbi čiji iznos treba biti u odgovarajućem rasponu vrijednosti narudžbe koji je naveden kod svakog koda
*Promo kodove možete iskoristiti na cijeli eKupi asortiman osim na školske knjige, školski pribor, eKupi Travel putne aranžmane i avio karte te ne uključuju iznos dostave
*Promo kodovi vrijede od 12.8. u 9h do 16.8.2022. u 9h ili za prvih 1.000 kupaca

ISCRTAJTE SVOJ RAJ NA VODI I KOPNU

  • Multisport GPS pametni sat quatix® 7 – Sapphire Edition sa svijetlim AMOLED zaslonom opremljen je svim funkcijama koje su vam potrebne dok plovite i onima koje želite kada ste na kopnu.
  • Izravna sunčeva svjetlost ne ometa gledanje ovog svijetlog i lako čitljivog AMOLED zaslona.
  • Kada posjedujete plovilo, želite ostati povezani. quatix 7 je ono što tražite.
  • Pritisnite gumb ili dodirnite zaslon, vaš izbor. Koristite se tradicionalnim gumbima ili novim sučeljem dodirnog zaslona.
  • Bez obzira na to kamo idete, znajte gdje se nalazite uz obalne karte i karte kopnenih voda.
  • Bilo da ste izvan dometa ili na omiljenom lokalnom mjestu, tekstne poruke i pametne obavijesti1 pronaći će put do vas.

TRAJANJE BATERIJE
Interna, punjiva litijska baterija traje do 16 dana u načinu rada pametnog sata, 42 sata u GPS načinu rada i do 60 sati u načinu rada za uštedu baterije UltraTrac™.

DIZAJNIRAN ZA VRHUNSKE PERFORMANSE
Ovaj sat robusnog, ali sofisticiranog dizajna sadrži uvijek uključeni veliki AMOLED zaslon od 1,3″, ugljični sloj dijamantnih svojstava i safirno staklo otporno na ogrebotine.

DODIRNI ZASLON I GUMBI
Tradicionalni gumbi za upravljanje koji rade u svim okruženjima dopunjeni su novim responzivnim dodirnim zaslonom koji omogućuje brz pristup opcijama i funkcijama.

SVEOBUHVATNA MOGUĆNOST POVEZIVANJA
quatix® 7 – Sapphire Edition povezuje se s odabranim kompatibilnim Garmin ploterima i omogućuje daljinsko upravljanje ključnim značajkama višefunkcijskih zaslona, što uključuje zumiranje karte, prečace izgleda, Fusion® stereouređaj, autopilot i još mnogo toga.

UPRAVLJANJE AUTOPILOTOM
Čak i kada niste za kormilom, možete upravljati plovilom. Pristupite aplikaciji Autopilot za promjenu smjera, aktivaciju upravljanja s pomoću oblika i praćenje GPS rute.

AUDIOSUSTAV FUSION-LINK™
Upravljajte ugrađenim sustavom za zabavu sa svog sata uz ugrađenu aplikaciju Fusion-Link™ Lite.

PRIJENOS PODATAKA
Pregledavajte podatke – uključujući dubinu vode, broj okretaja motora u minuti, vjetar, prilagođene podatke i još mnogo toga – izravno na satu kada povežete uređaj quatix® 7 – Sapphire Edition s kompatibilnim uređajima na plovilu.

UPOZORENJA I ALARMI
Kako biste bili svjesniji svog okruženja na vodi, quatix® 7 – Sapphire Edition vas upozorava na nadolazeću promjenu morskih mijena i vučenje sidra.

OZNAČAVANJE TOČAKA
Ne trebate se vraćati za kormilo da biste označili svaki ulov. S pomoću sata postavite točke na ploteru s bilo kojeg mjesta na plovilu.

MOGUĆNOSTI FUNKCIJE GARMIN SAILASSIST™
Kada je riječ o jedrenju, nemojte samo tempirati početak utrke – vizualizirajte ga. Stvorite virtualnu startnu liniju kako biste izmjerili vrijeme za savršen početak. Upotrijebite funkciju pomoći pri okretu uz vjetar da biste saznali kreće li se plovilo iznad ili ispod srednjeg smjera vjetra.

BLUECHART® G3 KARTE
quatix® 7 – Sapphire Edition podržava vrhunske obalne karte s integriranim Navionics® podacima.

TOPO KARTE VIŠE KONTINENATA
Ako preuzmete TopoActive karte za cijeli svijet, nikada se nećete izgubiti na svojim putovanjima. Ugrađena Wi-Fi® veza omogućuje jednostavno učitavanje i nadogradnju karata i softvera bez upotrebe računala.

KARTE GOLF TERENA
Pristupite CourseView kartama u boji koje obuhvaćaju više od 42.000 terena za golf diljem svijeta i iskoristite mogućnost određivanja cilja dodirom i funkciju PlaysLike Distance.

SKIVIEW™ KARTE
Jurite padinama uz prethodno učitane karte SkiView i pregledavajte nazive i ocjene težine za više od 2000 skijališta diljem svijeta diljem svijeta.

PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS
Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

PODRŠKA ZA VIŠE FREKVENCIJSKIH OPSEGA
Primajte i upotrebljavajte više frekvencija koje odašilju navigacijski sateliti i oslonite se na preciznije određivanje položaja korisnika, osobito u područjima u koja GNSS signali ne dopiru ili su reflektirani i slabi.

ABC SENZORI
Navigirajte svojom sljedećom stazom s pomoću ABC senzora, uključujući visinomjer za podatke o nadmorskoj visini, barometar za nadzor vremenskih uvjeta i elektronički kompas s tri osi.

UGRAĐENE SPORTSKE APLIKACIJE
Upotrijebite unaprijed učitane profile aktivnosti za terensko trčanje i trčanje na atletskoj stazi, plivanje, biciklizam, planinarenje, veslanje, skijanje, golf, surfanje, dvoransko penjanje i druge aktivnosti.

FUNKCIJE ZA SURFANJE
Pripremite se za lov na valove. Ovaj quatix sat radi s funkcijom Surfline Sessions™ koja stvara videozapis svakog vala koji ulovite ispred Surfline® kamere2. Putem pretplate Surfline Sessions kasnije možete pregledati sve što ste snimili i vidjeti kako ste surfali.

MJERENJE PERFORMANSI
Pregledajte napredne metričke podatke za trening koji obuhvaćaju dinamiku trčanja, maksimalni VO2 korigiran na temelju temperature i nadmorske visine, prilagodbu za terensko trčanje, savjetnika za oporavak i drugo.

SAVJETNIK ZA OPORAVAK
Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daje do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

SENZOR PULSA NA ZAPEŠĆU
Sat stalno bilježi vaš puls3 i pomaže u mjerenju vašeg napora tijekom aktivnosti – čak i pod vodom.

REZULTAT SPAVANJA I NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA
Steknite cjelovitu sliku o svojoj laganoj, dubokoj i REM fazi sna. Sve to pregledajte u namjenskom widgetu koji uključuje i rezultate spavanja i druge podatke.

AKTIVNOST ZA PRAĆENJE ZDRAVLJA
S pomoću podataka dobivenih iz različitih senzora za praćenje stanja tijela ova vam funkcija pomaže da jednim pogledom pratite svoje dnevne biometrijske i zdravstvene pokazatelje.

PAMETNE OBAVIJESTI
Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na svoj sat dok je uparen s kompatibilnim uređajem.

FUNKCIJA ZA BESKONTAKTNO PLAĆANJE GARMIN PAY™
Preskočite redove čekanja u trgovini uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay kod obuhvaćenih davatelja usluge.

APLIKACIJE ZA GLAZBU
Preuzmite pjesme i popise za reprodukciju s računa za usluge Spotify, Deezer ili Amazon Music (može biti potrebna pretplata). Slušajte glazbu bez telefona s pomoću bežičnih slušalica (nisu priložene).

FUNKCIJE ZA SIGURNOST I PRAĆENJE
Kada su vaš sat i telefon upareni, poruka s vašom lokacijom u stvarnom vremenu može biti poslana vašim kontaktima ručno ili – tijekom određenih aktivnosti na otvorenom – automatski uz ugrađenu funkciju prepoznavanja nezgoda4.

CONNECT IQ™ TRGOVINA
Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine vašem pametnom telefonu.

Kada je uparen s kompatibilnim telefonom.
Kada se upari s aplikacijom Garmin Connect™ na pametnom uređaju i aplikacijom Surfline na pametnom uređaju.
Točnost praćenja aktivnosti.
Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
Wi-Fi je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica.
Ostalo Kompatibilno sa iPhone i Android
Boja Crna
Tip proizvoda Sportski gadgeti
Brand Garmin
Jamstvo 2 god
Vrsta artikla Pametni sat
Vrsta zaslona AMOLED
Veličina zaslona 1.3 "
Rezolucija zaslona 416 x 416
Trajanje baterije (uobičajeno korištenje) do 16 dana
Materijal (remen) silikon
Senzori gps, glonass, galileo, mjerenje pulsa, barometar, kompas, brzinomjer, žiroskop, termometar, kisik, aklimatizacija, senzor osvjetljenja u okolini
Vodootporan Da
NFC Da
Masa 70 g
Dubina 47 mm
Širina 47 mm
Visina 14.5 mm
Sučelje Bluetooth