text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
Star Silk Pro Kristali za bezbolnu depilacijuIDEK000235499

159,97  kn
Cijena
139,00  kn
Star Silk Pro kristali za bezbolnu depilaciju Opis proizvoda Star Silk Pro – Jedinstveno rješenje za nježno uklanjanje neželjenih dlačica Prirodno glatka i njegovana koža koja ...

Platite gotovinom pri preuzimanju, Internet bankarstvom, karticama jednokratno i na rate

Povrat robe moguć unutar 14 dana

Dostavljamo već od 06.07.2020

Star Silk Pro kristali za bezbolnu depilaciju
Opis proizvoda
Star Silk Pro – Jedinstveno rješenje za nježno uklanjanje neželjenih dlačica

Prirodno glatka i njegovana koža koja se osjeti i vidi sve do 3 tjedna!
Za sve dame koje žele predivnu, nježnu kožu - bez kemikalija, bolnih tretmana i urastanja dlačica - Star Silk Pro posljednji hit u svijetu kozmetike!
Prirodnom metodom i na potpuno bezbolan način uklanja neželjene dlačice sa svih dijelova tijela, a koža ostaje glatka i njegovana čak do 3 tjedna!
Ovo rješenje je potpuno prirodno i iznimno jednostavno za uporabu. Nakon samo nekoliko kružnih pokreta rukom, Star Silk Pro jastučić s kristalima uklanja dlačice s kože. To se događa tako što precizni sitni kristali doslovno bruse dlačice, ali bez da oštećuju kožu.
Ne morate čekati da vam dlačice vidno izrastu kao kod depilacije voskom ili kremom, već postupak možete ponoviti kada god želite. Koža će vam ostajati glatka i do 3 tjedna!
Star Silk Pro je pogodan za svaki tip kože i garantira najbolji osjećaj depilacije ikada, svima koji ga koriste. Nema više posjekotina od britvica ni iritacija i bubuljica izazvanih laserom, kremama za depilaciju ili voskom!
Sve što Star Silk Pro radi vašoj koži u procesu masaže je da je ostavlja glatkom, lijepom i nježnom na dodir!

Kako se Star Silk Pro koristi?
Star Silk Pro jastučić je jednostavno za uporabu. Navucite jastučić na ruku ili prst i kružnim pokretima prelazite preko željenog dijela kože prekrivenog dlačicama. Laganim pritiskom rotirajte jastučić tri puta u smjeru kazaljke na satu i tri puta u suprotnom smjeru.
Ponavljajte ovaj proces dok ne uklonite sve dlačice. Da biste uklonili dlačice morate koristiti proizvod na potpuno suhoj koži. Također, ne pritišćite puno jastučić na kožu, jer ćete bolji učinak postići ako kristalna površina jastučića lagano dotiče kožu. Nakon uporabe očistite Star Silk Pro pod mlazom vode i dobro osušite prije sljedeće uporabe.
Na kojim dijelovima tijela smijem koristiti Star Silk Pro?
Star Silk Pro nježno, lagano i bezbolno uklanja dlačice, te se može koristiti na svim dijelovima tijela. Posebno se preporuča korištenje Star Silk Pro jastučića za uklanjanje dlačica sa osjetljivih dijelova tijela i dijelova podložnim urastanju dlaka.
Koliko puta se može koristiti jedan Star Silk Pro jastučić?
Jedan Star Silk Pro jastučić možete koristiti i do 10 puta. U zavisnosti od veličine površine s koje uklanjate dlačice, debljine i gustoće dlačica. U setu dobivate 4 velika jastučića za uklanjanje dlačica sa većih područja. Ali i 4 mala jastučića za uklanjanje dlačica za manjih i osjetljivijih područja.
Kako se Star Silk Pro jastučići mijenjaju?
Kada osjetite da su se mikrokristali na jastučiću koji koristite istupili, zamijenite ga novim. Jednostavno odlijepite korišteni jastučić sa gumene podloge. Uklonite moguće ostatke ljepila rastvorom za čišćenje i dobro osušite. Zatim odlijepite zaštitni sloj na ljepljivoj strani novog jastučića i zalijepite novi jastučić na gumenu podlogu.
Zašto je Star Silk Pro tako učinkovit?
Star Silk Pro je tako učinkovit jer sadrži mrežu kristala, koji bruse vrh dlačice i potpuno ga stanjuju. Ujedno kristalna površina vrši lagani piling kože, uklanjajući mrtve stanice i čineći vašu kožu nježnom, mekom, glatkom i zdravom.

Pakiranje uključuje:
1 velika gumena podloga
1 mala gumena podloga
4 velika jastučića s mikrokristalima
4 mala jastučića s mikrokristalima
Brand Nepoznat